تویوتا هایلندر 2024 وارداتی جانبازان؛ بررسی، مشخصات و قیمت در ایران

جمعه 20 بهمن 1402 - 15:38
مطالعه 11 دقیقه
toyota_highlander_ (1)
براساس مصوبه‌ی مربوط به واردات خودرو ویژه‌ی جانبازان، امکان خرید تویوتا هایلندر 2024 دیده می‌شود. این محصول، بزرگ‌ترین شاسی‌بلند وارداتی از برند...
تبلیغات

براساس مصوبه‌ی مربوط به واردات خودرو ویژه‌ی جانبازان، امکان خرید تویوتا هایلندر 2024 دیده می‌شود. این محصول، بزرگ‌ترین شاسی‌بلند وارداتی از برند غیرچینی خواهد بود.

بدون شک تویوتا از محبوب‌ترین برندهای خودروساز در سراسر دنیا است و برای مردم ایران هم، جذابیت بسیار بالا دارد. بیش از 50 سال سابقه‌ی حضور انواع محصولات تویوتا در کشورما، اهمیت این شرکت را ثابت می‌کند.

قدمت تویوتا در حدود ۸۰ سال است و امروزه به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز دنیا از نظر تعداد تولید شناخته می‌شود. این گروه عظیم صنعتی، ظرفیت عرضه‌ای نزدیک به ۱۷ میلیون دستگاه در سال دارد و تقریبا در هر کلاس بدنه، محصولی مطرح در سطح جهانی تولید می‌کند. آمار خیره‌کننده‌ی تویوتا، جای تردید باقی نمی‌گذارد که هر محصول از این برند، شایسته‌ی بررسی است و باید به‌عنوان رقیبی برای دیگر خودروهای دنیا، مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

رنوکولئوس جدید؛ مشخصات و قیمت سامسونگ QM6 وارداتیتویوتا کرولا ۲۰۲۳ در ایران؛ مشخصات و قیمت سدان وارداتی

↵هیوندای توسان وارداتی؛ مشخصات و قیمت مدل ۲۰۲۴

هایلندر برای عامه‌ی مردم، شاسی‌بلند اندازه متوسط یا کراس‌اور بزرگ محسوب می‌شود. اولین نمونه از این خودرو، سال 2000 معرفی شد و 7 سال پرفروش باقی ماند. از 2019 تا امروز، هایلندر نسل چهارم در کشورهای مختلف دنیا فروخته می‌شود. اساس و پلتفرم این خودرو با لکسوس RX و کراون شاسی‌بلند مشترک است. هایلندر از معدود شاسی‌بلندهای تویوتا محسوب می‌شود که هرگز به تعداد بالا وارد ایران نشد و صرفا تعداد محدود برای استفاده‌ی نهادهای خاص، داخل کشور وجود دارند.

تویوتا هایلندر، خط تولید ژاپن ندارد و صرفا، مونتاژ چین یا امریکا محسوب می‌شود. به این ترتیب، نسخه‌های وارداتی به ایران، قطعا ساخت چین خواهند بود. این خودرو همچنین، پیشرانه‌های متنوع بنزینی و هیبریدی دارد؛ اما احتمالا ضعیف‌ترین نمونه را به خریدار کشورمان ارایه خواهد کرد.

کپی لینک

طراحی بیرونی و نمای ظاهری تویوتا هایلندر وارداتی

نسل جدید و قدیم هایلندر شباهت‌های جالبی با یکدیگر دارند. نسخه‌ی 2024، چراغ‌های باریک‌تر و حس اسپرت بیشتری القا می‌کند؛ ضمن اینکه جلوه‌ی سنگین‌وزن خود را حفظ کرده است.

برخلاف بسیاری از تولیدات مدرن تویوتا، چراغ‌های اصلی هایلندر از نزدیک جلوپنجره تا شیشه‌ی روبروی راننده ادامه دارند. هواکش روبروی خودرو، حالت زوذنقه‌ای در نسل‌های قبل را به خوبی نشان می‌دهد و البته کوچک‌تر است. علاوه‌بر جلوپنجره، زیر سپر و طرفین بدنه در نمای اصلی نیز، ادوات پلاستیک سیاه‌رنگ دارند. دیگر نکته‌ی عجیب، مه‌شکن‌های کوچک هایلندر هستند.

نمای جانبی هایلندر، وابستگی چندانی به ادوات پلاستیک ارزان‌قیمت ندارد. سراسر درهای ورود به کابین، رکاب و فریم‌ها، فلزی هستند. خطوط عمیق روی بدنه، حجم‌دهی را به وضوح نشان می‌دهند. حالت قاب پنجره‌های نیز، نکته‌ی مثبت در طراحی تویوتا هایلندر محسوب می‌شود. این خودرو با رینگ‌های آلومینیوم 18 و 19 اینچ در بازار جهانی وحود دارد.

برای نمای پشت هم، خطوط جذاب با حجم‌دهی عمیق، استفاده شده است. جایگاه نصب پلاک، فرم اسپویلر عقب و سپر همرنگ بدنه، دیگر ادوات چشم‌گیر تویوتا هایلندر هستند؛ اما فاصله‌ی عقب بدنه تا سطح جاده به گونه‌ای است که خروجی اگزوز و تجهیزات فنی دیده می‌شوند.

تویوتا هایلندر با طول 4,950 و عرض 1,930  و ارتفاع 1,730 میلی‌متر، همراه فاصله محوری2,850  میلی‌متر تولید شده است. این مدل از انواع تویوتا پرداو 5در بازار ایران، طول و عرض بیشتری دارد.

کپی لینک

طراحی داخلی و کابین تویوتا هایلندر وارداتی

مدل پایه با نمایشگر لمسی 8 اینچ و پنل عقربه‌ای تولید می‌شود اما نسخه‌های سفارشی، دو مانیتور دیجیتال رنگی 12/3 اینچ دارند.

ورود به کابین هایلندر، تفاوت یک خودروی پرفروش ژاپنی با کراس‌اورهای چینی را نشان می‌دهد. فرمان چرم، کاملا گرد فاقد تزئینات اضافی، نمایشگرهای جداگانه با کلیدهای گردان و دکمه‌های برجسته‌ی فلزی، حس یک شاسی‌بلند سنتی را برای هایلندر فراهم می‌کنند.

بخش بزرگی  از داشبورد خودرو با چرم و مواد نرم ارایه می‌شود. در کنسول میانی هم، تزئینات جذاب با طرح چوب مصنوعی وجود دارد.  پهنای این قسمت، فضای کاربردی برای محفظه‌ی بین صندلی‌ها، جالیوانی و کلیدهای مرتبط با ترمز پارک یا دیگر تجهیزات فنی را فراهم می‌کند.

هایلندر با صندلی‌های راحت و حجیم، فضای کافی برای 5 سرنشین بلند قد دارد. این خودرو برای سفرهای طولانی مدت بین شهری، ایده‌آل است. مدل دو ردیفه، 1370 لیتر فضای صندوق عقب دارد. اگر صندلی‌های ردیف دوم جمع شوند، حجم قابل استفاده به 2400 لیتر می‌رسد.

بیشتر بخوانید:

↵میتسوبیشی اکلیپس کراس وارداتی؛ مشخصات و قیمت شاسی بلند ژاپنی

↵کیا سلتوس ۲۰۲۳؛ مشخصات و قیمت شاسی بلند کره‌ای در ایران

کپی لینک

پیشرانه و تجهیزات فنی تویوتا هایلندر وارداتی

در چین، ارزان‌ترین تویوتا هایلندر با موتور 2 لیتر توربوشارژ عرضه می‌شود. این مدل، 220 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن‌متر گشتاور دارد که برای شاسی بلند پهن پیکر با وزن 1900 کیلوگرم، چندان جالب نیست؛ اما می‌تواند سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت 10 تا 11 ثانیه داشته باشد. نسخه‌ی پایه، گیربکس CVT و محرک محدود به دیفرانسیل جلو ارایه می‌کند.

پرفروش‌ترین مدل هایلندر در بازار جهانی، نسخه‌ی مجهز به پیشرانه‌ی 2/4 لیتر توربوشارژ است. این نمونه، 265 اسب بخار قدرت و 420 نیوتن‌متر گشتاور دارد. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت هایلندر با تجهیزات گفته شده، 7 ثانیه است و میانگین مصرف سوخت 9 لیتر در صد کیلومتر ارایه می‌کند.

هایلندر هیبرید با موتور برقی به اضافه‌ی محرک بنزینی 2/4 لیتر توربوشارژ در اروپا و امریکا فروخته می‌شود. این مدل برای کاهش مصرف سوخت و کنترل آلایندگی، 243 اسب بخار قدرت و 237 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت 8 ثانیه و میانگین مصرف سوخت 7 لیتر در صد کیلومتر برای هایلندر هیبرید وجود دارد. این خودرو با گیربکس اتوماتیک 8 سرعته و جعبه‌دنده‌ی eCVT در کشورهای مختلف قابل خرید است.

کپی لینک

قیمت تویوتا هایلندر بازار جهانی و هزینه خرید برای ایران

مدل دو دیفرانسیل سه ردیف صندلی تویوتا هایلندر هیبرید در بازار امریکا، 40 هزار دلار قیمت دارد. مدل محرک جلو، مجهز به موتور 2 لیتر توربو در بازار چین به قیمت 30 تا 32 هزار دلار فروخته می‌شود. قیمت هایلندر همراه امکانات کامل و قوی‌ترین پیشرانه، 52 هزار دلار است.

اگر نسخه‌ی ارزان‌قیمت و تک دیفرانسیل هایلندر مونتاژ چین وارد ایران شود، حداقل بودجه‌ی لازم برای خرید، حدود 3/5 میلیارد تومان خواهد بود که طبیعتا با حضور دلالان و تعداد محدود نمونه‌های وارداتی، بسیار گران‌تر خواهد شد. هم‌اکنون برای تویوتا راو 4 کم‌کار مدل 2018 در بازار ایران، 6/5 میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.