معرفی همه خودروهای برقی بازار ایران + مشخصات و قیمت

پنج‌شنبه 29 آذر 1403 - 08:30
مطالعه 10 دقیقه
EV-Cars-1
اگر قصد خرید یک خودروی برقی را دارید و به دنبال مشخصات و قیمت تمام خودروهای الکتریکی بازار کشورمان هستید، این مطلب پدال را از دست ندهید.
تبلیغات

از زمان معرفی تسلا مدل S یعنی حدود یک دهه پیش، خودروهای الکتریکی در بازارهای جهانی و خصوصاً اروپا و آمریکا موردتوجه قرار گرفتند و خیلی زود با فشار دولت‌ها، خودروهای برقی به سبد محصولات اکثر خودروسازان جهان راه پیدا کردند. در کشورمان اما این اتفاق با چندین سال تأخیر رخ داد و طی یکی دو سال اخیر، عرضهٔ خودروهای الکتریکی به‌طورجدی موردتوجه قرار گرفته است. ازاین‌رو، خودروسازان و شرکت‌های مختلفی در کشورمان اقدام به مونتاژ یا واردات خودروهای الکتریکی کرده‌اند و این باعث تنوع بازار خودروهای برقی در کشورمان در سگمنت‌ها و بازه‌های قیمتی مختلف شده است. برای آشنایی بیشتر با این خودروها، در ادامه قصد داریم با تمام خودروهای الکتریکی موجود در بازار ایران و همین‌طور مدل‌هایی که به‌زودی عرضه خواهند شد آشنا شویم.

همچنین بخوانید: معرفی همه خودروهای هیبرید بازار ایران + مشخصات و قیمت

کپی لینک

لونا GRE

قیمت نمایندگی: 1 میلیارد و 165 میلیون تومان

خودرو برقی لونا، قیمت و مشخصات لونا GRE سدان برقی ایران خودرو

ایران‌خودرو در نمایشگاه خودروی تهران در بهمن 1402 اقدام به معرفی یک سدان الکتریکی با نام لونا GRE کرد که ابتدا برای تاکسی در نظر گرفته شده بود ولی بعداً برای خریداران عادی هم عرضه شد. این خودرو درواقع JMEV Yi نام دارد و محصول جوینت ونچر رنو با شرکت چینی جیانگ‌لینگ است. لونا به یک موتور الکتریکی در جلو مجهز است که 149 اسب بخار قدرت و 225 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و نیروی آن توسط یک گیربکس تک سرعته به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری 43.9 کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن 400 کیلومتر را فراهم می‌کند.

کپی لینک

کی‌ام‌سی EJ7

قیمت نمایندگی: 1 میلیارد و 450 میلیون تومان

کی ام سیeJ7 پلاس؛ معرفی، مشخصات فنی و قیمت عرضه

کی‌ام‌سی EJ7 یکی از اولین خودروهای الکتریکی بود که راهی بازار کشورمان شد و در ناوگان تاکسیرانی هم مورداستفاده قرار گرفت. این خودرو در اصل نسخهٔ برقی کی‌ام‌سی J7 محسوب می‌شود. این سدان چینی به یک موتور الکتریکی با 190 اسب بخار قدرت و 340 نیوتن متر گشتاور مجهز است که توسط یک پکیج باطری 50.1 کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود و می‌تواند با هر بار شارژ کامل حدود 400 کیلومتر را طی کند. کرمان موتور به‌تازگی عرضهٔ نسخهٔ آپشنال این خودرو را هم با نام EJ7 پلاس آغاز کرده که از امکانات بیشتری مثل شش ایربگ، گرم‌کن صندلی راننده، در صندوق برقی و نورپردازی داخلی بهره می‌برد. این نسخه یک میلیارد 700 میلیون تومان قیمت دارد.

کپی لینک

ام‌جی 4 EV

قیمت نمایندگی: 1 میلیارد و 850 میلیون تومان

ام جی 4 برقی فردا موتور؛ مشخصات و قیمت کراس اور وارداتی در ایران

شرکت فردا موتور که اقدام به واردات خودروهای ام‌جی می‌کند، در تیر 1403 عرضهٔ MG 4 EV را در سامانهٔ خودروهای وارداتی آغاز کرد. این خودرو یک هاچ‌بک کامپکت است که البته کمی هم شبیه کراس‌اوورها به نظر می‌رسد. ام‌جی 4 در نسخه‌های تک موتوره و دو موتوره تولید می‌شود که فردا موتور نسخهٔ تک موتوره را به ایران آورده است. در این مدل، برخلاف اکثر خودروهای الکتریکی بازار، موتور الکتریکی روی محور عقب نصب شده است. این موتور 202 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور دارد و توسط یک پکیج باطری 64 کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود. MG 4 EV با هر بار شارژ کامل می‌تواند تا 435 کیلومتر را طی کند.

کپی لینک

هونگچی E-QM5

قیمت نمایندگی: 2 میلیارد و 137 میلیون تومان

هونگچی برقی E-QM5؛ قیمت، مشخصات و بررسی جامع

سدان الکتریکی E-QM5 دومین محصول هونگچی است که توسط گروه بهمن به‌صورت وارداتی در کشورمان عرضه شد. اولین سری این خودرو در تابستان 1403 به خریداران تحویل داده شد. گروه بهمن نسخهٔ قوی‌تر این سدان چینی را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با 188 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور در جلو مجهز است. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری 54 کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن حداکثر 430 کیلومتر را فراهم می‌کند. E-QM5 اما به دلیل قیمت بالا و امکانات نسبتاً اندک، مورد استقبال قرار نگرفته و در بازار قیمتی بسیار کمتر از قیمت نمایندگی دارد.

کپی لینک

اسکای‌ول ET5

قیمت نمایندگی: 2 میلیارد و 455 میلیون تومان

اسکای‌ ول ET5 نبکا؛ قیمت و مشخصات شاسی بلند برقی کرمان موتور و مپنا

ET5 اولین خودروی الکتریکی بود که در کشورمان مونتاژ شد. این خودرو محصول شرکتی بنام اسکای‌ورث است ولی در برخی بازارهای صادراتی مثل لهستان، رومانی، ایران و... با نام اسکای‌ول عرضه می‌شود. ET5 در ایران توسط شرکت نوین ماهان مونتاژ و عرضه می‌شود که با برند نبکا موتور شناخته می‌شود و از طریق همکاری کرمان موتور و گروه مپنا شکل گرفته است. ET5 روی محور جلوی خود یک موتور الکتریکی با 201 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور دارد و به یک پکیج باطری 72 کیلووات ساعتی مجهز است که شعاع حرکتی 520 کیلومتری را فراهم می‌کند.

کپی لینک

هوندا eNS1

قیمت نمایندگی: 2 میلیارد و 489 میلیون تومان

هوندا وزل eNS1 برقی: مشخصات، امکانات و قیمت در بازار ایران

eNS1 درواقع نسخهٔ برقی کراس‌اوور هوندا وزل است که با نام HR-V هم شناخته می‌شود. eNS1 توسط معین خودرو وارد و عرضه شده است. البته شرکتی تازه تأسیسی بنام آروین خودرو هم در نمایشگاه تهران 1402 این کراس‌اوور الکتریکی را رونمایی کرد و خبر از واردات آن داد ولی هنوز موفق به عرضهٔ eNS1 نشده است. این کراس‌اوور ژاپنی که از راه چین به ایران آماده، به یک موتور الکتریکی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور در جلو مجهز است. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری 68.8 کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن 510 کیلومتر را فراهم می‌کند.

کپی لینک

فولکس‌واگن ID.4

قیمت نمایندگی: 2 میلیارد و 520 میلیون تومان

شرکت ماموت خودرو که سابقهٔ واردات خودروهای فولکس‌واگن را داشت، برای حضور در بازار خودروهای الکتریکی کشورمان اقدام به واردات فولکس‌واگن ID.4 کرده است. مثل اکثر خودروهای وارداتی به کشورمان، ID.4 هم مونتاژ چین است و توسط جوینت ونچر فولکس‌واگن فاو تولید می‌شود. ID.4 در نسخه‌های مختلفی تولید می‌شود که نمونه‌های وارداتی به ایران از نوع تک موتوره هستند. این موتور که روی محور عقب نصب شده است، 168 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور دارد. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری لیتیوم یونی 55.7 کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل در شرایط استاندارد امکان پیمودن تا 442 کیلومتر را فراهم می‌کند.

کپی لینک

آئودی Q5 e-Tron

قیمت نمایندگی: 3 میلیارد و 923 میلیون تومان

آئودی Q5 e-Tron با قیمتی نزدیک به 4 میلیارد تومان، یکی از گران‌ترین خودروهای وارداتی به ایران محسوب می‌شود. این خودرو توسط معین خودرو وارد می‌شود. Q5 e-Tron که اولین بار در سال 2021 رونمایی شد، به‌طور خاص برای بازار چین طراحی شده و در این کشور توسط جوینت ونچر سایک فولکس‌واگن تولید می‌شود. معین خودرو مدل Q5 e-Tron 40 را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با 204 اسب بخار قدرت و 310 نیوتن متر گشتاور در عقب مجهز است. این موتور توسط یک پکیج باطری 85 کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود تا کراس‌اوور الکتریکی آئودی بتواند با هر بار شارژ بتواند تا 560 کیلومتر را طی کند.

کپی لینک

دیگر خودروهای برقی که به‌زودی عرضه خواهند شد

تا اینجا با خودروهای الکتریکی آشنا شدیم که برای فروش عرضه شده و هم‌اکنون در بازار قابل خریداری هستند. غیرازاین خودروها اما مدل‌های برقی دیگری هم هستند که قرار است به‌زودی به بازار عرضه شوند. تعداد این خودروها زیاد است ولی در ادامه با چند نمونه‌ای آشنا خواهیم شد در شرف عرضه به بازار قرار دارند.

کپی لینک

سینوگلد تانگو 5

سینوگلد تانگو 5 سایپا مشخصات و قیمت آریزو 5 برقی در ایران

این خودرو نسخهٔ الکتریکی چری آریزو 5 است که توسط شرکت سینوگلد می‌شود و سایپا قصد عرضهٔ آن را دارد. این شرکت در سال 2016 تأسیس شد و بعداً به تملک چری درآمد. این خودرو هرچند در پاییز 1402 در نمایشگاه تحول صنعت خودرو رونمایی شد و چندی بعد در سامانهٔ خودروهای وارداتی قرار گرفت ولی هنوز خبری از عرضهٔ آن به بازار نیست. تانگو 5 از یک موتور الکتریکی در جلو استفاده می‌کند که 134 اسب بخار قدرت و 175 نیوتن متر گشتاور دارد و توسط یک پکیج باطری لیتیوم یونی 48.16 کیلووات ساعتی ساخت شرکت چینی CATL تغذیه می‌شود. به لطف این باطری، نسخهٔ برقی آریزو 5 شعاع حرکتی 405 کیلومتری را ارائه می‌کند.

کپی لینک

کی‌ام‌سی E30X

کرمان موتور KMC E30X برقی؛ مشخصات و قیمت جک هاچبک در ایران

کرمان موتور عرضهٔ یک هاچ‌بک کوچک برقی بنام E30X را در دستور کار دارد. این خودرو در اصل جک Y3 نام دارد ولی در بازارهای صادراتی با نام E30X عرضه می‌شود. این هاچ‌بک الکتریکی که طراحی فانتزی و جالبی دارد، در دو مدل تولید می‌شود که کرمان موتور نسخه قوی‌تر را برای واردات انتخاب کرده است. این مدل از یک موتور الکتریکی با 134 اسب بخار قدرت و 210 نیوتن متر گشتاور در جلو استفاده می‌کند. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری 51.5 کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن تا حداکثر 505 کیلومتر را فراهم می‌کند. با استفاده از شارژرهای سریع، از 30 تا 80 درصد این باطری‌ها ظرف 30 دقیقه شارژ خواهد شد.

کپی لینک

فونیکس FX EV

مدیران خودرو که چند سالی است چری اومودا 5 را با نام فونیکس FX در ایران مونتاژ می‌کند، قصد عرضهٔ نسخهٔ الکتریکی آن را هم دارد. این نسخه اولین بار در نمایشگاه خودروی شیراز در خرداد 1403 رونمایی شد و در حال حاضر به زمان عرضهٔ آن نزدیک شده‌ایم. نسخه برقی فونیکس FX از یک موتور الکتریکی استفاده می‌کند که در جلو نصب شده است و 204 اسب بخار قدرت و 340 نیوتن متر گشتاور دارد. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری 61 کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل بسته به معیارهای مختلف آزمایش امکان پیمایش مسافتی بین 430 تا 500 کیلومتر را فراهم می‌کند. فونیکس FX برقی از نسخه بنزینی قدرت بیشتری دارد و ظرف 7.2 ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

کپی لینک

ب‌ام‌و iX1

شرکت پرشیا خودرو که سابقهٔ پررنگی در واردات خودروهای ب‌ام‌و دارد، درصدد واردات یکی از جدیدترین کراس‌اوورهای الکتریکی این شرکت یعنی iX1 است. این خودرو که نسخهٔ الکتریکی نسل سوم ب‌ام‌و X1 محسوب می‌شود، اخیراً برای فروش عرضه شده است. iX1 به یک موتور الکتریکی با 204 اسب بخار قدرت و 250 نئون متر گشتاور در جلو مجهز است که انرژی موردنیاز خود را از یک باطری 68 کیلووات ساعتی می‌گیرد. این باطری‌ها با هر بار شارژ امکان پیمودن تا 440 کیلومتر را فراهم می‌کنند. این کراس‌اوور آلمانی ظرف 8.6 ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.