معرفی همه وانت پیکاپ‌های بازار ایران، از پراید 151 تا فوتون و موسو

شنبه 19 آبان 1403 - 08:30
مطالعه 12 دقیقه
Pickup-19
اگر قصد خرید یک پیکاپ صفرکیلومتر را دارید، با پدال همراه باشید تا با تمام وانت پیکاپ‌های حال حاضر بازار به ترتیب قیمت آشنا شویم.
تبلیغات

ارزان‌ترین وانت حال حاضر بازار کشورمان، سایپا 151 یا همان وانت پراید است. این خودرو با وجود تمام مشکلات و کاستی‌هایی که دارد و همین‌طور کیفیت بسیار پایین، به لطف توانایی حمل بازار مناسب نسبت به اندازه‌اش، ابعاد جمع‌وجور و هزینه‌های نگهداری پایین، با استقبال مناسبی از سوی کسب‌وکارهای کوچک مواجه شده است. وانت 151 که ظرفیت بار 500 کیلوگرمی دارد، از همان پیشرانهٔ 1.3 لیتری آشنای پراید استفاده می‌کند که 73 اسب بخار قدرت و 110 نیوتن متر گشتاور دارد.

کپی لینک

آریسان 2

قیمت کارخانه: 421 میلیون تومان

همچنین بخوانید: بررسی وانت آریسان 2 ایرانخودرو؛ مزایا،معایب، مشخصات و قیمت

اگر خواهان وانتی کمی راحت‌تر و توانمندتر از پراید 151 باشید می‌توانید با حدود صد میلیون تومان بیشتر سراغ آریسان 2 بروید. این وانت قبلاً با پیشرانهٔ ارتقاءیافتهٔ پیکان و به‌صورت دیفرانسیل عقب تولید می‌شد اما ازآنجایی‌که با مشکلاتی مواجه بود، بعداً ایران‌خودرو نسخهٔ جدید آن را با پیشرانهٔ 1.8 لیتری XU7P و به‌صورت دیفرانسیل جلو عرضه کرد که آریسان 2 نام گرفت. این مدل که مثل قبل به‌صورت دوگانه‌سوز تولید می‌شود، 97 اسب بخار قدرت و ظرفیت بار 750 کیلوگرمی دارد.

کپی لینک

وانت نیسان زامیاد

قیمت کارخانه: 560 میلیون تومان

همچنین بخوانید: مشخصات نیسان اکستند اعلام شد، نسخه جدید وانت زامیاد در راه بازار

بدون شک مشهورترین و پراستفاده‌ترین وانت در تاریخ کشورمان، وانت نیسان است که به نیسان آبی شهرت دارد. این وانت فرتوت با وجود مشکلات فراوان، همچنان بسیار پرطرفدار است و هیچ جایگزین مناسبی برای آن پیدا نمی‌شود. زامیاد همچنین قصد ندارد به این زودی‌ها دست از سر وانت نیسان بردارد زیرا به‌تازگی نسخهٔ جدیدی از آن را با نام اکستند تولید کرده که کابین کمی جادارتر و راحت‌تری دارد. نیسان آبی با پیشرانهٔ 2.4 لیتری چهار سیلندر 94 اسب بخاری در نسخه‌های بنزینی و دوگانه‌سوز تولید می‌شود و ظرفیت حمل بار مجاز آن 2 تن اعلام شده است.

کپی لینک

پادرا پلاس

قیمت کارخانه: 617 میلیون تومان

زامیاد تاکنون چند بار دست به به‌روزرسانی وانت نیسان با استفاده از اتاق پیکاپ‌های شرکت چینی فودی زده که هیچ‌کدام در بازار موفق عمل نکرده‌اند. آخرین تلاش زامیاد در این زمینه، پادرا پلاس است که در نیمهٔ دوم سال 1399 به بازار آمد. این خودرو درواقع همان وانت نیسان است که اتاق وانت چینی فودی لایون F16 به آن پیوند زده شده است! بنابراین، پادرا پلاس از همان قوای محرکهٔ وانت نیسان استفاده می‌کند ولی کابین راحت‌تر و امکانات بیشتری دارد. زامیاد همچنین نسخهٔ لانگ این وانت را هم تولید کرده که طول قسمت بار آن بیشتر است.

کپی لینک

هیوسو T205

قیمت کارخانه: 619 میلیون تومان

هیوسو وانت ناشناخته‌ای در بازار کشورمان است که چند سالی است بی‌سروصدا توسط شرکت خودروسازی یزد تولید می‌شود. این وانت که محصول شرکت بایک است، ظرفیت بار 955 کیلوگرمی دارد. هیوسو T205 به یک پیشرانهٔ 1.3 لیتری چهار سیلندر بنزینی مجهز است که زیر صندلی‌ها قرار دارد و 93 اسب بخار قدرت و 115 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند.

کپی لینک

کارون

قیمت کارخانه: 710 میلیون تومان

کارون هم یکی دیگر از پیکاپ‌هایی است که بر اساس وانت نیسان شکل گرفته است. این خودرو در اصل نسخهٔ دو کابین پادرا پلاس محسوب می‌شود که همچنان از همان پیشرانهٔ قدیمی 2.4 لیتری نیسان استفاده می‌کند. کارون ظرفیت بار 1320 کیلوگرمی دارد و با پایان تولید وانت کارا بهمن، ارزان‌ترین پیکاپ دو کابین بازار کشورمان محسوب می‌شود. بااین‌حال، کارون عرضهٔ بسیار محدودی دارد و حتی در سال 1403 شاهد فروش آن از سوی زامیاد نبوده‌ایم تا تمام تلاش‌های این شرکت برای به‌روزرسانی وانت نیسان شکست بخورد.

کپی لینک

فوتون واندر

قیمت کارخانه: نامشخص

همچنین بخوانید:

فوتون واندر، بررسی مشخصات و قیمت وانت جدید زامیاد

معرفی زامیاد فوتون واندر دو کابین با آپشن‌های بیشتر، جایگزین شهری وانت نیسان

واندر وانت جدیدی است که به‌تازگی توسط زامیاد معرفی شده و قرار است جایگزینی شهری برای وانت نیسان باشد. واندر از یک پیشرانهٔ 1.6 لیتری چهار سیلندر بنزینی استفاده می‌کند که 112 اسب بخار قدرت و 147 نیوتن متر گشتاور دارد. این خودرو که با عنوان مینی تراک معرفی شده، قرار است در نسخه‌های تک کابین و دو کابین تولید شود. ظرفیت بار واندر در نسخهٔ تک کابین 1350 کیلوگرم است. هنوز قیمت این مینی تراک اعلام نشده ولی زامیاد از قیمتی در حدود 900 میلیون تومان برای نسخهٔ دو کابین آن خبر داده است.

کپی لینک

کاپرا 2

قیمت کارخانه: 963 میلیون تومان

کاپرا یکی از وانت‌های مونتاژی باسابقه در بازار کشورمان است که از سال 1389 توسط گروه بهمن تولید می‌شود. این پیکاپ که محصول شرکت چینی ZX Auto چین است، تاکنون دو فیس‌لیفت را در بازار کشورمان تجربه کرده که جدیدترین آن با نام کاپرا 2 نیو در نمایشگاه مشهد 1402 رونمایی شد. این نسخه در بخش فنی تغییری را تجربه نکرده و همچنان با همان پیشرانهٔ 2.4 لیتری تنفس طبیعی تولید می‌شود که 125 اسب بخار قدرت دارد و به یک گیربکس پنج سرعته دستی متصل می‌شود. گروه بهمن در سال جاری تاکنون اقدام به فروش کاپرا نکرده است.

کپی لینک

زاگرس

قیمت کارخانه: 1 میلیارد و 195 میلیون تومان

همچنین بخوانید: بررسی وانت جدید زامیاد زاگرس، مشخصات، قیمت و ویژگی‌ها

زامیاد در سال 1401، مونتاژ یکی از پیکاپ‌های همکار قدیمی خود یعنی شرکت چینی فودی را با نام زاگرس آغاز کرد. فودی همان شرکتی است که زامیاد قبلاً از اتاق وانت‌های آن برای پادرا و کارون استفاده کرده بود. زاگرس که در اصل فودی F22 نام دارد، از همان پیشرانهٔ 2.4 لیتری تنفس طبیعی کاپرا استفاده می‌کند که در اینجا 131 اسب بخار قدرت و 200 نیوتن متر گشتاور دارد. زاگرس که ظرفیت بار 750 کیلوگرمی دارد، عرضهٔ محدودی داشته و جایگاه چندانی در بازار پیکاپ‌های کشور پیدا نکرده است.

کپی لینک

تیگارد L7 پلاس

قیمت کارخانه: نامشخص

همچنین بخوانید: دیار خودرو L7 پلاس مشخصات فنی، امکانات و قیمت وانت پیکاپ چینی جدید در ایران

شرکت دیار خودرو که کار خود را با مونتاژ وانت‌های گریت وال آغاز کرده بود، در نمایشگاه خودروی تهران 1402 با رونمایی از وانتی بنام L7 پلاس، از قصد خود برای حضور دوباره در بخش پیکاپ‌های بازار خبر داد. این پیکاپ که با برند تیگارد عرضه خواهد شد، درواقع محصول شرکت ZX Auto است و ترالورد نام دارد. L7 پلاس از یک پیشرانهٔ 2.4 لیتری تنفس طبیعی با 150 اسب بخار قدرت در کنار گیربکس پنج سرعته دستی استفاده می‌کند. هنوز قیمت این پیکاپ اعلام نشده اما ازآنجایی‌که تنفس طبیعی و گیربکس دستی است، انتظار می‌رود زیر 1.5 میلیارد تومان قیمت داشته باشد.

کپی لینک

کی‌ام‌سی T8

قیمت کارخانه: 1 میلیارد و 630 میلیون تومان

T8 که از سال 1399 در کشورمان حضور دارد، یکی از پرفروش‌ترین پیکاپ‌های چینی بازار محسوب می‌شود. این پیکاپ ساخت جک است ولی به خاطر مسائل مربوط به تحریم‌ها، در ایران با برند کی‌ام‌سی عرضه می‌شود. T8 به یک موتور 2 لیتری چهار سیلندر توربو مجهز است که 174 اسب بخار قدرت و 290 نیوتن متر گشتاور دارد. نیروی این موتور توسط یک گیربکس شش سرعتهٔ دستی به هر چهارچرخ منتقل می‌شود. ظرفیت بار این پیکاپ 840 کیلوگرم اعلام شده است.

کپی لینک

مکث کلوت اتوماتیک

قیمت کارخانه: 1 میلیارد و 820 میلیون تومان

همچنین بخوانید: کلوت اتوماتیک، پیکاپ مکث موتور در نمایشگاه تهران

مکث موتور که برندی متعلق به گروه ماموت است، در سال 1400 مونتاژ پیکاپ چینی دایون V5 را با نام کلوت آغاز کرد. این پیکاپ اساساً همان فودی F22 است که توسط شرکت دایون هم تولید می‌شود. مکث موتور ابتدا تولید کلوت را با گیربکس شش سرعتهٔ دستی آغاز کرد ولی از اواسط سال 1401 تولید نسخهٔ اتوماتیک هم آغاز شد و در حال حاضر فقط نسخهٔ اتوماتیک را عرضه می‌کند. هردو نسخهٔ کلوت از یک پیشرانهٔ 2.4 لیتری چهار سیلندر توربو استفاده می‌کنند که 215 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور دارد.

کپی لینک

آمیکو آسنا توربو

قیمت کارخانه: 1 میلیارد و 844 میلیون تومان

همچنین بخوانید: آمیکو آسنا توربو اتوماتیک و دنده دستی؛ قیمت و مشخصات و هرآنچه لازم است بدانید

شرکت ارس خودرو که با برند آمیکو شناخته می‌شود، در سال 1397 عرضهٔ پیکاپ N2 ساخت شرکت چینی هوانگای را با نام آسنا آغاز کرد. آمیکو ابتدا آسنا را با پیشرانهٔ 2.4 لیتری تنفس طبیعی و گیربکس پنج سرعتهٔ دستی به بازار فرستاد و سپس در سال 1400 تولید نسخهٔ اتوماتیک را با پیشرانهٔ 2.4 لیتری توربو با 218 اسب بخار قدرت آغاز کرد. در پاییز 1401 نیز آسنا با همین موتور توربو ولی با گیربکس شش سرعتهٔ دستی معرفی شد. در حال حاضر، پیکاپ آمیکو فقط در نسخهٔ توربوشارژ دستی عرضه می‌شود.

کپی لینک

فوتون تونلند دیزلی

قیمت کارخانه: 2 میلیارد و 50 میلیون تومان

همچنین بخوانید: فوتون تونلند جدید؛ مشخصات فنی و قیمت وانت ایران خودرو دیزل

ایران‌خودرو دیزل در سال 1393 مونتاژ پیکاپ فوتون تونلند را در نسخه‌های بنزینی و دیزلی آغاز کرد. در اواخر سال 1399 نیز این شرکت نسخهٔ فیس‌لیفت تونلند را روی خط تولید برد که در طراحی دستخوش تغییراتی شده است. در حال حاضر، این پیکاپ فقط با پیشرانهٔ دیزلی تولید می‌شود. زیر کاپوت فوتون تونلند یک پیشرانهٔ 2.8 لیتری چهار سیلندر توربودیزل ساخت کامینز قرار دارد که 174 اسب بخار قدرت و 365 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. انتقال نیروی این موتور هم توسط یک گیربکس شش سرعته دستی صورت می‌گیرد.

کپی لینک

کی‌ام‌سی T9

قیمت کارخانه: 2 میلیارد و 170 میلیون تومان

همچنین بخوانید: جک KMC T9 مشخصات و قیمت وانت پیکاپ جدید کرمان موتور

پس از موفقیت پیکاپ T8 در بازار، کرمان موتور مدل جدید T9 را در نمایشگاه خودروی تهران 1402 رونمایی کرد. این پیکاپ اساساً یک فیس‌لیفت بزرگ روی T8 محسوب می‌شود و تغییرات زیادی را در طراحی جلو و داخل به همراه داشته است. T9 به یک پیشرانهٔ 2 لیتری چهار سیلندر توربو GDI مجهز است که 221 اسب بخار قدرت و 390 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این پیکاپ جدید علاوه بر قدرت بیشتر نسبت به T8، یک برتری مهم دیگر هم دارد که بهره‌مندی از گیربکس هشت سرعته اتوماتیک است.

کپی لینک

فوتون تونلند G7

قیمت کارخانه: 2 میلیارد و 525 میلیون تومان

همچنین بخوانید: فوتون تونلند G7 اتوماتیک، پیکاپ جدید ایران‌خودرو دیزل رونمایی شد + تصاویر و مشخصات

پس از گذشت هشت سال از مونتاژ پیکاپ فوتون تونلند، ایران‌خودرو دیزل در پاییز 1401 از نسل دوم این پیکاپ چینی برای مونتاژ رونمایی کرد. این نسل که با نام G7 شناخته می‌شود، از قوای محرکهٔ کاملاً متفاوتی نسبت به نسل قبلی بهره می‌برد که شامل یک پیشرانهٔ 2 لیتری بنزینی توربو GDI با 238 اسب بخار قدرت و 360 نئون متر گشتاور به همراه یک گیربکس هشت سرعتهٔ اتوماتیک ZF می‌شود. این در حالی است که نسل قبلی تونلند در کشورمان فقط با گیربکس دستی عرضه شد.

کپی لینک

بهمن G9

قیمت کارخانه: 2 میلیارد و 590 میلیون تومان

همچنین بخوانید: وانت پیکاپ بهمن G9؛ مشخصات فنی، قیمت و بررسی ویدئویی

این پیکاپ که مثل کاپرا محصول شرکت ZX Auto است، اولین پیکاپ فول سایز چینی محسوب می‌شود و ابعاد بزرگ‌تری نسبت به دیگر پیکاپ‌های چینی بازار کشورمان دارد. G9 اولین بار در نمایشگاه خودروی اصفهان 1401 رونمایی شد و حدود یک سال بعد سرانجام به بازار آمد. G9 به یک پیشرانهٔ 2 لیتری بنزینی توربو GDI مجهز است که 195 اسب بخار قدرت و 360 نیوتن متر گشتاور را به یک گیربکس هشت سرعتهٔ اتوماتیک ساخت ZF تحویل می‌دهد. ظرفیت بار این پیکاپ 500 کیلوگرم اعلام شده است.

کپی لینک

سانگ‌یانگ موسو گرند خان

قیمت کارخانه: 2 میلیارد و 690 میلیون تومان

همچنین بخوانید: تجربه رانندگی با سانگ یانگ موسو خان، پیکاپ کره‌ای وارداتی به ایران

موسو گرند خان گران‌ترین و جدیدترین پیکاپ بازار کشورمان محسوب می‌شود. این پیکاپ که ساخت شرکت کره‌ای سانگ‌یانگ، یا آن‌طور که با نام جدیدش شناخته می‌شود، KGM است و توسط شرکت ایلیا در کشورمان عرضه می‌شود. موسو گرند خان از یک پیشرانهٔ 2 لیتری چهار سیلندر بنزینی توربو GDI با 225 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن متر گشتاور همراه با یک گیربکس شش سرعتهٔ اتوماتیک ساخته آیسین استفاده می‌کند. این پیکاپ کره‌ای در دو تیپ با نام‌های صحرا و سیگنیچر عرضه می‌شود که تفاوت آن‌ها در سطح امکانات است. تیپ سیگنیچر گران‌تر و مجهزتر است و 3 میلیارد 190 میلیون تومان قیمت دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.