خودرو منصوریمرسدس بنز

منصوری اسپرانزا؛ وقتی مرسدس G63 به هیولای روباز با درهای متقارن تبدیل می‌شود!

اسپرانزا، یک مرسدس G کلاس است که توسط منصوری به شاسی‌بلندی کانورتیبل با درهای متقارن، طراحی عجیب‌وغریب و کابینی پرزرق‌وبرق تبدیل شده است.

منصوری که همیشه به دنبال جلب‌توجه است، این بار سراغ مرسدس G کلاس رفته و در موناکو نسخه‌ای عجیب از این شاسی‌بلند را با نام اسپرانزا رونمایی کرده است. یک G کلاس کانورتیبل با درهای متقارن که شاید دیوانه‌وارترین نسخه این شاسی‌بلند تا امروز باشد. اسپرانزا که خودرویی تک ساخت است، برای کسانی ساخته شده که می‌خواهند در خیابان‌های لوکس زیر نور خورشید رانندگی کنند و نگاه‌ها را به خود خیره سازند. بدنه این خودرو با یکی از کیت‌های اختصاصی منصوری بازطراحی شده که احتمالاً طراحان مرسدس بنز را به تعجب وامی‌دارد.

نمای جلویی با ترکیب پیچیده‌ای از قطعات، شامل شش چراغ باریک LED که به‌صورت مورب روی دو ورودی هوای پایینی قرار گرفته‌اند، ظاهری شلوغ و غیرمعمول دارد. سپر جلو کاملاً جدید است و با جلوپنجره هم‌رنگ بدنه و گلگیرهای جدید هماهنگ شده درحالی‌که کاپوت با خطوط برجسته، ظاهری دراماتیک به خودرو بخشیده است. رینگ‌های ۲۴ اینچی فورج‌کاری، شده نیز این ظاهر عجیب را کامل می‌کنند. سقف خودرو، یا بهتر بگوییم فقدان آن، یکی از ویژگی‌های برجسته اسپرانزا است. سقف فلزی درست پشت خط شیشه جلو بریده شده و مانند جیپ رانگلر، با یک ستون مرکزی نگه‌دارنده و یک سقف پارچه‌ای قرمز جمع‌شونده جایگزین شده است.

منصوری مشخص نکرده که این سقف به‌صورت دستی جمع می‌شود یا برقی است اما وقتی باز شود، سرنشینان عقب همان چشم‌انداز روباز و جذابی را تجربه می‌کنند که میباخ G650 لانداولت در سال ۲۰۱۷ ارائه داد. داخل کابین اسپرانزا، منصوری سنگ تمام گذاشته است. قطعات فیبر کربنی روی فرمان، داشبورد، پدال‌ها، کنسول مرکزی و پانل درها به کار رفته و صندلی‌ها و سطوح داخلی با چرم سفید و قرمز پوشیده شده‌اند که بیشتر به یک سالن لوکس شباهت دارد تا کابین یک شاسی‌بلند. این ترکیب رنگ و متریال، فضایی غیرمتعارف و پرزرق‌وبرق ایجاد کرده که کاملاً با شخصیت عجیب اسپرانزا همخوانی دارد.

هیچ پروژه منصوری بدون ارتقای عملکرد کامل نمی‌شود. این تیونر با نصب توربوهای بزرگ‌تر و سیستم اگزوز جدید، موتور ۴ لیتری V8 توئین توربوی مرسدس را به سطح جدیدی ارتقاء داده است. این پیشرانه حالا ۸۲۰ اسب بخار قدرت و ۱۱۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند که خودرو را ظرف ۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند درحالی‌که حداکثر سرعت روی ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۳ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۱۳ دیدگاه‌ها

  1. محمد

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (227 ديدگاه)

    جدای از جذابیت هایی که منصوری به طراحی این ماشین اضافه کرده، به نظرم پروژه کروک و کانورتیبل کردن ماشینای شاسی بلند یه طرح شکست خورده س.

    موافقم 34
    مخالفم 20
  2. 𝐀𝐥𝐢

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1764 ديدگاه)

    اولش فکر کردم خودروی سفارشی پاپ 😂

    موافقم 39
    مخالفم 5
    1. .

      ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (13 ديدگاه)

      مشخص شده و میگن پاپ گیمره.🗿

      موافقم 9
      مخالفم 2
  3. PURIYA

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (703 ديدگاه)

    واقعا ابهت ماشینو از بین برده این ماشین واسه دلقکایی خوبه که می خوان هرجور شده جلب توجه کنن

    موافقم 23
    مخالفم 32
    1. mopox321@gmail.com

      ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (227 ديدگاه)

      حالا چون مورد پسند شما نیست میگید دلقک ؟ منم فوتبال رو خوشم نمیاد ولی به علاقه مندان فوتبال همچین جسارتی نکردم و نمیکنم ، چون کار غیر اخلاقی هست .

      موافقم 10
      مخالفم 1
  4. دیا

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (260 ديدگاه)

    با اینکه کلی آت وآشغال بهش چسپونده ولی چقد بی روح شده. انگار به یک ادم مرده نگاه میکنی با کلی تاتو و پرسینگ‌.

    موافقم 10
    مخالفم 11
  5. Alireza

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (26 ديدگاه)

    من که خوشم اومد حالا یه عده از دوستان خوششون نیومد یه عده دیگه هم با خد منصوری مشکل دارن ن ماشین ولی از نظر من جالبه. افرادی که پول زیادی بابت این مدل خودرو ها میدن به خاطر خاس بودن میدن و همین تو کلکسیون ارزش خودرو معمولی جی کلاس همیشه در حال پایین اومدن حس اما این مدل ها فقط رو به افزایش

    موافقم 12
    مخالفم 1
  6. Ali

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1 ديدگاه)

    ندارید چرا الکی نظر منفی میدید همه آرزوی سوار شدنشو دارند

    موافقم 13
    مخالفم 3
  7. علی Shelby

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (732 ديدگاه)

    عشقی که منصوری به فیبر کربن داره رو یه مادر به بچش نداره

  8. nima.jdm

    ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1135 ديدگاه)

    گند زده توش این چیه اخه

    موافقم 3
    مخالفم 6
  9. Siyavash

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1145 ديدگاه)

    هر ۵ سال یا بیشتر یه مدل رینگ زشت رو طراحی میکنه رویه تمام ماشین ها کار میکنه…

  10. موستانگ

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (22 ديدگاه)

    پسندیدن این ماشین بیشتر سلیقه ای هستش یکی ممکنه خوشش بیاد یکی هم خوشش نیاد به نظر من این ماشین خوبه اوکیه اما فقط اگه جلوشو بهتر درست
    می کردن بهتر می شد

  11. علی

    ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (877 ديدگاه)

    همه جاش عالیشده فقط سپر جلو رو. خراب کرده که خط های عمودی بی هدف باعث شده به اصالت این طرح افسانه ای لطمه بزنه
    جی کلاس شکوه و وقار یه شاسی اصیل هست
    مجذوب و خیره کننده و باکلاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا