تعیین خط مسابقه ایفل ۲۰۲۰ در پیست معروف نوربرگرینگ آلمان با پیشتازی والتری بوتاس همراه بود و پشت سر او هم همیلتون خط دوم را از آن خود کرد. ورشتاپن خط سوم استارت را به دست آورد و چارلز لکلرک هم با نمایشی امیدوارکننده در رده چهارم قرار گرفت.
از سوی دیگر باز هم هالکنبرگ بهعنوان راننده ذخیره وارد میدان شد و این بار جای لنس استرول را برای ریسیگ پوینگ پر کرد. ردبول هم برای فصلهای آینده فرمول یک به دنبال یک جایگزین مناسب به جای موتورهای هوندا است که دیگر در فرمول یک حضور نخواهد داشت. فعلاً رنو میتواند مهمترین گزینه مد نظر ردبول برای حفظ رقابت با مرسدس باشد.
استارت این مسابقه بدون تغییر خاصی در ردهها و یا حادثهای همراه بود. بوتاس برتری خود را به زحمت حفظ کرد اما فشار همتیمی او سرانجام جواب داد و با قفل شدن چرخهایش، رتبهاش را به همیلتون واگذار کرد.
در این میان برخورد کیمی رایکونن و جرج راسل هم صحنهای نفسگیر خلق کرد که خوشبختانه به خیر گذشت اما باعث خروج راسل از مسابقه و جریمه ۱۰ ثانیهای رایکونن شد. برخورد بعدی میان کویات و البون بود که باعث کنده شدن باله جلوی خودروی کویات و اهتزاز پرچم زرد شد. اما در عین ناباوری، دومین خودرویی که از دور مسابقه خارج شد، والتری بوتاس بود که با مشکل فنی مواجه شد و با بدشانسی محض این مسابقه را از دست داد. بعد از او به فاصله کمی اکون و البون هم از دور خارج شدند.
لندو نوریس هم با مشکل فنی دست و پنجه نرم میکرد سرانجام تسلیم شد و خودروی خود را کنار پیست متوقف کرد که باعث ورود سیفتی کار به جریان بازی شد. با این وجود این فرصت کمک خاصی برای تغییر جریان مسابقه نکرد.
لوئیس همیلتون با یک رانندگی بدون اشتباه توانست پیروزی مهم دیگری در کارنامه خود ثبت کند. او با نود و یکمین برد خود با مایکل شوماخر مساوی شد. رکوردی که احتمالاً باز هم ارتقا خواهد یافت اما هرگز توسط فرد دیگری شکسته نخواهد شد. پس از مسابقه میکی شوماخر کاسکتی از این قهرمان افسانهای را به همیلتون تقدیم کرد.
مکس ورشتاپن توان کافی برای عبور از خودروی مرسدس را نداشت. اما کسب رتبه دوم این مسابقه او را در جدول امتیازات به والتری بوتاس نزدیکتر کرد. ورشتاپن همچنین امتیاز سریعترین دور مسابقه را نیز از آن خود کرد.
دنیل ریکاردو توانست بعد از دو سال و نیم یک سکوی سومی بسیار با ارزش و بهترین نتیجه این فصل خود را به دست آورد.
نیکو هالکنبرگ که حتی فرصت تمرین برای این مسابقه را هم نداشت یک رتبه هشتم بسیار با ارزش کسب کرد و جالب اینکه او اکنون تنها با سه مسابقهای که حضور داشته، امتیازات بیشتری نسبت به بسیاری دیگر از رانندگان دارد. هالکنبرگ همچنین از دید بینندگان مسابقه بهعنوان راننده برتر این مسابقه هم انتخاب شد.
nikzad
۲۰ مهر ۱۳۹۹میدونم یکم بی ربطه اما چرا دیگه پدال مطلب کمتر میزاره یا اگر هست جذابیت دیگه نداره؟آیا دنیای خودرو خبری نیست یا یه چیز دیگه هست؟
MC20
۲۰ مهر ۱۳۹۹اره چند رزه اینجوری شده
Sina
۲۰ مهر ۱۳۹۹یه زمانی مطالبی گذاشته بود به نام بررسی سوپرماشینای تکرار نشدنی که از یه مدتی به بعد نزاشت از اونا.( جزء بهترین مطالب پدال بود)
پدال اومده بود هر هفته یه قمست از تاریخچه ی ماشینای ماسل کار رو بررسی کرده بود ( مثل موستانگ که حدود ۲۰ قسمت داشت و عالی بود).
یه زمانی دوئل برگزار میکرد.
مطالب علمی خودرو میزاشت.
درباره بازی ها مطلب میزاشت و یا بررسی های بیشتری میزاشت.
ولی الان کلا همه جا اینجوریه و مطلب نیست.
ایکاش دوباره پدال تاریخچه ابرماشینای تکرار نشدنی و ماسل کار ها و مطالب اینجوری رو برگردونه.
AMG.63
۲۰ مهر ۱۳۹۹ایکاش پدال دوئل هارو هم دوباره برگزار کنه.
تحت پیگرد
۲۰ مهر ۱۳۹۹خودرو هم مثل بقیه مسائل تحت تأثیر کروناست
اگر کرونا ریشه کن بشه خودروسازان با هم رقابت شدیدی پیدا میکنند برای جذب مشتری و خودروهای جدید به شدت خودنمایی خواهند کرد
" Swedish Arrogant Tiger "
۲۰ مهر ۱۳۹۹شوماخر پر افتخار ترین نام در دنیای اتومبیل رانیه.
فکر نمیکنم همیلتون هیچوقت بتونه جایگاهش رو تصاحب کنه.
Benzema
۲۰ مهر ۱۳۹۹داداش شوماخر نام بزرگیه ولی من از یه سری حرف ها تعجب میکنم! آخه چطور و رو چه حسابی فکر نمیکنی؟! همینجوریش تقریبا تصاحب کرد دیگه فکر و خیال احتیاج نداره
Ramiin
۲۰ مهر ۱۳۹۹تو دنیا ورزش هیچ رکوردی ابدی نیست. بالاخره یکی پیدا میشه که اون رکوردو بشکونه. نمونش همیلتون
" Swedish Arrogant Tiger "
۲۰ مهر ۱۳۹۹البته منظور من از جمله دوم بیشتر شهرت و محبوبیت بین مردم بود و جایگاهی که شوماخر
در یاد ها داره.
برای نمونه من که فکر نمی کنم روزی کسی برای اشاره به دست فرمون خوب بگه طرف لوئیس همیلتونه!
تحت پیگرد
۲۰ مهر ۱۳۹۹دلیل روشنه چون کسی که اولین بار یه کار بزرگ انجام میده بیشتر در خاطرات می مونه
MaF
۲۱ مهر ۱۳۹۹داش این فکرارو بزار کنار
Behrouz anzali
۲۲ مهر ۱۳۹۹من یکی از طرفداران مایکل هستم و الان هم پسرش میک که خیلی دوسش دارم . امیدوارم هر چه زودتر تو f1 ببینمش… شوماخر بزرگ گفته رکوردها برای شکسته شدنه … کار همیلتون رو زیر سوال نمیبرم و قابل احترامه ولی شوماخر در زمانی که راننده خیلی تاثیر داشت تو مسابقه کار بزرگی انجام داده. ولی الان چند سالی هست در دوران موتورهای هایبرید مرسدس قدرت مطلق بوده و شاید خیلی از راننده ها میتونستن با این هیولای مرسدس قهرمانی کسب کنند. امیدوارم میک شوماخر در سالهای اینده برای قهرمانی بجنگه.
مهدی
۲۰ مهر ۱۳۹۹چقدر حرفت تعصبی و بی منطق بود?
AMG_73///
۲۰ مهر ۱۳۹۹مبارکش باشه
محمد
۲۰ مهر ۱۳۹۹مسابقه خوبی بود ،بوتاس هم بدشانسی آورد
ارشیاSVJ
۲۰ مهر ۱۳۹۹همیلتون به نظرم داره نونه تلاشش رو میخوره.
بعضیا میگن به خاطر مرسدس و این چیز هاست.
ولی قبول کنین خیلی راننده خوبیه.
((((نه به خوبیه شوماخر))))
NISSAN GTR SOLTAN/MY LOVE C350
۲۰ مهر ۱۳۹۹رکورد ها برای اینن که شکسته بشن آفرین به لوییس همیلتون ویل این موضوع ذره ای از افتخارات و بزرگی های شوماخر کم نمیکنه
رامتین
۲۰ مهر ۱۳۹۹بعضی رکوردها شاید بشه گفت جاودانه هستند. مثلا تعداد مدال طلای مایکل فلپس در یک المپیک. یا 5 طلا از 6 اسباب ژیمناستیک که ویتالی شربو گرفت. یا رکورد پرش ارتفاع که 26 سال کسی نتونسته حتی بهش نزدیک بشه! اما رکوردهای دیگه راحتتر شکسته میشند.
حسین دهمرد
۲۱ مهر ۱۳۹۹چرا اسم گرندپری ایفله مگه ایفل مال فغغانسه نیست؟ بزارن همون نوربرگرینگ که با کلاستره.
ضمنا الان تاثیر ماشینا خیلی بیشتر از زمان شوماخره. همیلتون هیچوقت به محبوبیت شوماخر نمیرسه
کیانوش38
۲۱ مهر ۱۳۹۹کلا این ایفل با اون ایفل فرق میکنه. ایفل اینجا به یک کوه توی آلمان اشاره داره که این پیست نزدیک اونجا قرار داره و اگه اشتباه نکنم تلفظ درستش آیفل هست. دیکته انگلیسیش هم میشه Eifel. ولی اون ایفلی که شما توی فغانسه میفرمایید یه چیز دیگس با املای Eiffel