رپورتاژ

هزینه تعمیر گیربکس لیفان x50 در تعمیرگاه خودرو تعمیرکار

تعمیر گیربکس لیفان ایکس ۵۰ کاملا تخصصی است

لیفان ایکس ۵۰ یکی از کوچک‌ترین کراس‌اوورهای بازار ایران است که امکانات رفاهی مناسبی دارد. این ماشین از موتور ۱.۵ لیتری استفاده می‌کند و در دو نسخه دنده‌ای و اتوماتیک CVT به بازار عرضه شده است. لیفان ایکس ۵۰ در نسخه دنده‌ای بسیار خوب و باکیفیت ظاهر شد، اما در سری اولیه نسخه‌های اتوماتیک، این ماشین با مشکل بریدن شفت و پولی‌های ورودی و خروجی گیربکس مواجه بود که در نسخه‌های بعدی اتوماتیک این مشکل به کلی رفع شد. اما هزینه تعمیر جعبه‌دنده این خودرو چقدر است؟ هر نوع خرابی آنآن چقدر هزینه تعمیر دارد؟ برای پاسخ به این سوالات، در این مقاله تخصصی از مجموعه تعمیرکار  با ما همراه باشید.

هزینه تعمیر گیربکس لیفان x50

لیفان ایکس ۵۰؛ کوچک‌ترین کراس‌اوور لیفان

لیفان در اواخر دهه ۸۰ خورشیدی با مدل ۵۳۰ وارد بازار ایران شد و در اواخر سال ۱۳۹۱ هم اولین کراس‌اوور خود یعنی لیفان X60 را به بازار عرضه کرد. لیفان ایکس ۶۰ به دلیل کراس‌اوور بودن و قرار گرفتن در بازه قیمتی مناسب (تقریبا هم‌قیمت دنا) توانست فروش خیلی خوبی داشته باشد. در سال ۱۳۹۴، کرمان موتور برادر کوچک‌تر این خودرو یعنی لیفان X50 را به بازار عرضه کرد.

لیفان ایکس ۵۰ در دسته کراس‌اوورهای کوچک قرار می‌گیرد و از یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی استفاده می‌کند. این خودرو در ابتدا با گیربکس ۵ سرعته دنده‌ای به بازار عرضه شد، اما کمی بعد، کرمان موتور تصمیم به عرضه این خودرو با جعبه‌دنده خودکار سی وی تی گرفت.

گیربکس‌های به کار رفته در لیفان ایکس ۵۰ از نظر بازدهی و کیفیت امتیاز قابل قبولی دریافت می‌کنند. البته اشاره به این موضوع خالی از لطف نیست که برخی از نسخه‌های اولیه اتوماتیک این خودرو مشکل بریدن شفت و پولی ورودی و خروجی گیربکس دارند.

هزینه تعمیر گیربکس لیفان x50 اتوماتیک از دنده‌ای بیشتر است

به طور کلی هزینه تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک از جعبه‌دنده‌های دستی بیشتر است و این موضوع لیفان ایکس ۵۰ را هم شامل می‌شود. در رابطه با لیفان ایکس ۵۰ بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که گیربکس‌های سی وی تی مکانیزم خاصی دارند و تنها باید توسط کارشناسان مجرب و مخصوص تعمیر گیربکس اتوماتیک بررسی و تعمیر شوند.

تعمیر لیفان ایکس 50

هزینه تعمیر گیربکس ایکس ۵۰

در گذر زمان و بنا به دلایل مختلف مانند عدم استفاده اصولی و همین‌طور عدم توجه به تعویض به موقع لوازم مصرفی، گیربکس لیفان X50 ممکن است با مشکلات مختلفی مواجه شود. تقه زدن، کاهش سطح روغن، عدم تعویض دنده به موقع، عدم شناسایی موقعیت دنده و بریدن شفت‌های ورودی و خروجی گیربکس از جمله این مشکلات هستند که در ادامه با هزینه تعمیرات آن‌ها آشنا می‌شویم.

مشکل بریدن شفت‌ها و پولی‌های ورودی و خروجی گیربکس

همان‌طور که گفته شد، بسیاری از لیفان‌های ایکس ۵۰ اتوماتیک با مشکل بریدن شفت ورودی و خروجی گیربکس مواجه می‌شوند. این قطعات در صورت خراب شدن می‌تواند مانع حرکت خودرو شوند و مجبور شوید با جرثقیل خودروی خود را به تعمیرگاه منتقل کنید.

شفت‌ها و پولی‌های گیربکس را برای لیفان ایکس ۵۰ می‌توان به نوعی در دسته‌بندی قطعات مصرفی قرار داد. چرا که هر ۶۰ الی ۸۰ هزار کیلومتر باید این دو قطعه را از نظر سلامت بررسی کرده و در صورت نیاز تعویض کنید. اما آیا تا به حال با خود فکر کرده‌اید که هزینه این نوع تعمیر گیربکس چقدر است؟

هزینه تعمیر شفت‌های ورودی و خروجی گیربکس لیفان ایکس ۵۰ بستگی به موارد مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به امکان تعمیر قطعات و همین‌طور اجرت باز و بست کامل گیربکس اشاره کرد. به طور کلی برای رفع مشکل باید مبلغی در حدود X تومان هزینه کنید.

مشکل تقه زدن گیربکس

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که برای گیربکس‌های خودروی لیفان X50 چه در نسخه دنده‌ای و چه در نسخه اتوماتیک رخ می‌دهد، مشکل تقه زدن گیربکس است. مشکل تقه زدن گیربکس اتوماتیک و دنده‌ای این خودرو معمولا به دلیل کاهش سطح روغن و یا به پایان رسیدن عمر آن رخ می‌دهد.

روغن گیربکس برخلاف روغن موتور بعد از به پایان رسیدن عمر خود نمی‌سوزد. این روغن به تدریج سیاه می‌شود و دیگر نمی‌تواند روغن‌کاری را به درستی انجام دهد. همچنین اگر با موضوع کاهش سطح روغن گیربکس مواجه شده‌اید، این اطمینان را بدهید که گیربکس شما روغن‌ریزی دارد.

 

رفع مشکل تقه زدن گیربکس لیفان ایکس ۵۰ به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال، هزینه رفع این مشکل در نسخه اتوماتیک به مراتب بیشتر از نسخه دنده‌ای است. در عین حال، این احتمال هم وجود دارد که مشکل تقه زدن گیربکس مربوط به خرابی قطعات داخل جعبه‌دنده باشد که به مراتب هزینه رفع این مشکل بیشتر از یک تعویض روغن ساده است.

مشکل بیرون زدن دنده

بیرون زدن دنده یا همان خلاص شدن ماشین در حین حرکت مشکلی است که بیشتر برای جعبه‌دنده‌های دنده‌ای ایکس ۵۰ رخ می‌دهد. مشکل بیرون زدن دنده معمولا به دلیل خرابی قطعات داخلی گیربکس مانند ماهک رخ می‌دهد که هزینه تعمیر آن در حدود X تومان است. توجه داشته باشید که برای عیب‌یابی و اعلام هزینه دقیق رفع این مشکل،  گیربکس خودروی شما باید حتما توسط یکی از کارشناسان تخصصی تعمیر گیربکس لیفان X50 بررسی شود.

استفاده از قطعات اورجینال برای تعمیر گیربکس X50

توجه داشته باشید که در بسیاری از مواقع که گیربکس خودروی لیفان ایکس ۵۰ خراب می‌شود، برخی قطعات نیاز به تعویض پیدا می‌کنند. برای تعویض قطعات می‌توانید به سراغ قطعات اورجینال و شرکتی، استوک یا تقلبی بروید. توصیه می‌کنیم برای تعویض قطعات گیربکس خودروی ایکس ۵۰ به سراغ قطعاتی بروید که اورجینال، وارداتی و شرکتی هستند. این قطعات بالاترین کیفیت و بهترین بازدهی ممکن را دارند و می‌توانید روی آن‌ها حساب ویژه‌ای باز کنید. این در حالی است که قطعات تقلبی و همین‌طور استوک به هیچ عنوان نمی‌توانند آن بازدهی را که در نظر دارید، داشته باشند.

لیفان ایکس 50

تعمیرکار؛ بهترین گزینه برای تعمیر گیربکس X50 با هزینه مناسب

لیفان ایکس ۵۰ کوچک‌ترین کراس‌اوور چینی کرمان موتور می‌باشد که با دو نوع گیربکس دنده‌ای و اتوماتیک عرضه شده است. برای تعمیر این دو گیربکس با هزینه مناسب می‌توانید از خدمات مرکز تعمیرکار استفاده کنید. این مجموعه با ارائه بهترین خدمات با نازل‌ترین قیمت، به عنوان یکی از بهترین مراکز برای انجام تعمیرات گیربکس شناخته می‌شود. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، روی عبارت تعمیر گیربکس لیفان x50 کلیک کنید.

 

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۷ رای

مطالب مشابه

‫۳ دیدگاه‌ها

  1. Erfan

    ۱۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (536 ديدگاه)

    کپی نافرجام پشت از آلفارومئو جولیتا

    موافقم 15
    مخالفم 5
  2. Comodor

    ۱۸ مهر ۱۴۰۱
    سوابق: (61 ديدگاه)

    وقتی تیتر میزنین هزینه و تو مقاله هزینه رو ذکر نمیکین ادم یاد تیترای خبرگزاری‌های زرد میفته

    موافقم 21
    مخالفم 0
    1. حامد

      ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
      سوابق: (1 ديدگاه)

      آره دقیقا
      منم دو ساعت دنبال هزینه و قیمت اجرت میگردم ولی فقط تیتر زدن و هیچ اطلاعی به مراجعه کننده به صفحه سایتشون ندارن
      متاسفم 😔😔

      موافقم 9
      مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا