چشم اندازهفته نامه

بهترین خودروهای پلاگین‌هیبرید با بیشترین توان پیمایش تمام برقی

این روزها خودروهای پلاگین‌هیبریدی زیادی به بازار عرضه می‌شوند که مرز بین مدل‌های هیبریدی معمولی و تمام الکتریکی هستند.

میزان برد الکتریکی یک خودرو به عوامل زیادی بستگی دارد. اندازهٔ موتور یا موتورهای الکتریکی، ظرفیت باطری، وزن خودرو، آیرودینامیک و… . در این موضوع اما قیمت همیشه نقش ندارد زیرا خودرویی که گران‌تر است الزاماً برد بیشتری نخواهد داشت. برخی خودروهای ارزان‌قیمت برد الکتریکی استثنایی ارائه می‌کنند درحالی‌که برخی خودروهای گران‌تر بازار چنین نیستند. در ادامه قصد داریم در دنیای خودروهای پلاگین‌هیبریدی مدل‌هایی که بیشترین برد تمام الکتریکی را دارند معرفی کنیم.

۱۰-(مشترک) ولوو XC60 T8 ریشارژ

برد: ۵۶ کیلومتر

ولوو قصد دارد در آیندهٔ نزدیک به برندی تمام الکتریکی تبدیل شود و در حال حاضر تقریباً برای همهٔ محصولات خود نسخهٔ پلاگین‌هیبریدی ارائه می‌کند. کراس‌اوور XC60 T8 ریشارژ یکی از این خودروها است که از یک پیشرانهٔ ۲ لیتری چهار سیلندر توربوشارژ و سوپرشارژ به همراه یک موتور الکتریکی با مجموع قدرت ۴۵۵ اسب بخار استفاده می‌کند. این خودرو می‌تواند با هر بار شارژ تا ۵۶ کیلومتر را به‌صورت تمام الکتریکی طی کند.

۱۰-(مشترک) ولوو XC90 T8 ریشارژ

برد: ۵۶ کیلومتر

همان قوای محرکه در مدل بزرگ‌تر XC90 هم ارائه می‌شود که این یعنی شاسی‌بلند سه ردیفهٔ ولوو هم در نسخهٔ پلاگین‌هیبریدی ریشارژ ۴۵۵ اسب بخار قدرت دارد و با وجود وزن سنگین‌تر، همچنان می‌تواند همان ۵۶ کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند.

۸-(مشترک) فورد اسکیپ پلاگین‌هیبریدی

برد: ۵۹ کیلومتر

فورد اسکیپ پلاگین‌هیبریدی یکی از معدود شاسی‌بلندهای این لیست است که فقط به‌صورت محرک جلو عرضه می‌شود. هرچند شاید این موضوع در ‌آب‌وهوای نامساعد کمی مشکل‌ساز شود اما در عوض برای کاهش مصرف سوخت و افزایش برد الکتریکی خودرو بسیار مفید خواهد بود. اسکیپ پلاگین‌هیبریدی با ۲۱۰ اسب بخار قدرت، با هر بار شارژ کامل باطری‌ها می‌تواند تا ۵۹ کیلومتر را طی کند. اسکیپ به‌تازگی فیس‌لیفت شده اما قوای محرکهٔ پلاگین‌هیبریدی آن تغییری نداشته

است.

۸-(مشترک) لکسس NX450h

برد: ۵۹ کیلومتر

کراس‌اوور کامپکت لکسس NX450h نیز مثل اسکیپ برد تمام الکتریکی ۵۹ کیلومتری دارد. بااین‌حال، برخلاف اسکیپ، NX از یک پیشرانهٔ بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی استفاده می‌کند که یکی در جلو دیگری در عقب نصب شده است. این ترکیب سامانهٔ چهارچرخ محرک الکتریکی را برای لکسس فراهم می‌کند درحالی‌که هیچ میل گاردانی برای انتقال نیرو به چرخ‌های عقب وجود ندارد. مجموع قدرت این سیستم هم ۳۰۴ اسب بخار است.

۷-تویوتا پریوس پرایم

برد: ۶۰ کیلومتر

تویوتا به‌تازگی نسل کاملاً جدید پریوس را به بازار فرستاده و مثل گذشته آن را در نسخهٔ پلاگین‌هیبریدی پرایم هم ارائه کرده است. البته این خودرو هنوز به بازار عرضه نشده و انتظار می‌رود تا اواخر سال جاری بتوانیم آن را در نمایندگی‌های فروش ببینیم. تویوتا هنوز برد تمام الکتریکی رسمی پریوس پرایم را اعلام نکرده اما گفته است که ۵۰ درصد از برد ۴۰ کیلومتری نسل قبلی بهتر خواهد بود؛ بنابراین، با انجام یه محاسبه ساده می‌توان فهمید که برد نسل جدید حدود ۶۰ کیلومتر خواهد بود.

۶-(مشترک) ولوو S90 T8 ریشارژ

برد: ۶۱ کیلومتر

همان‌طور که گفته شد، ولوو در حال تبدیل شدن به برندی تمام الکتریکی است و به همین دلیل تقریباً نصف خودروهای این لیست از محصولات این برند سوئدی هستند. سدان بزرگ S90 در نسخهٔ پلاگین‌هیبریدی T8 ریشارژ از یک پیشرانهٔ ۲ لیتری توئین شارژر به همراه دو موتور الکتریکی استفاده می‌کند که درمجموع ۴۵۵ اسب بخار قدرت دارد. ازآنجایی‌که S90 از شاسی‌بلندهای ولوو ظاهر آیرودینامیک‌تری دارد، می‌تواند با هر بار شارژ تا ۶۱ کیلومتر را طی کند.

۶-(مشترک) میتسوبیشی اوت‌لندر پلاگین‌هیبریدی

برد: ۶۱ کیلومتر

در میانهٔ لیست ما خودرویی قرار گرفته که در ین کراس‌اوورهای سه ردیفهٔ پلاگین‌هیبریدی بیشترین میزان برد را دارد. میتسوبیشی اوت‌لندر پلاگین‌هیبریدی همچنین یکی از ارزان‌ترین خودروهای این لیست محسوب می‌شود اما همچنان می‌تواند با یک بار شارژ تا ۶۱ کیلومتر را طی کند. همچنین این خودرو ظرفیت حمل هفت نفر را هم دارد هرچند که انتظار می‌رود وزن این هفت نفر روی برد تمام الکتریکی خودرو تأثیر منفی بگذارد. بااین‌حال، با مجموع گشتاور ۴۵۰ نیوتن متر باید بتواند به‌راحتی این تعداد سرنشین را حمل کند.

۴-ولوو S60 T8 eAWD پولستار

برد: ۶۶ کیلومتر

آخرین و کارآمدترین ولووی این لیست، سدان S60 و برادر استیشن آن یعنی V70 است. این خودرو با پیشرانهٔ هیبریدی ۴۵۵ اسب بخاری می‌تواند با یک بار شارژ تا ۶۶ کیلومتر را طی کند. این عدد خصوصاً با توجه به قدرت بالای S60 بسیار چشمگیر به نظر می‌رسد.

۳-تویوتا رافور پرایم

برد: ۶۷ کیلومتر

تویوتا رافور پرایم خودروی چشمگیری است. این ماشین نه‌تنها در بین همهٔ شاسی‌بلندهای اقتصادی بازار بیشترین برد تمام الکتریکی را دارد بلکه چهارچرخ محرک، جمع‌وجور و نسبتاً ارزان‌قیمت است. رافور پرایم هم مثل پسرعموی لوکس خود، لکسس NX450h از یک پیشرانهٔ بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی با مجموع قدرت ۳۰۲ اسب بخار استفاده می‌کند. ویژگی چشمگیرتر رافور پرایم اینکه در حالت تمام الکتریکی، دو موتور برقی آن ۲۳۲ اسب بخار قدرت تولید می‌کنند که برای به حرکت درآوردن این کراس‌اوور کامپکت کاملاً کافی خواهد بود.

۱-(مشترک) رنجروور

برد: ۸۲ کیلومتر

رتبهٔ اولین این لیست به‌طور مشترک در اختیار دو خودرو است. اولی نسخهٔ پلاگین‌هیبریدی رنجروور جدید بنام P440e است که از یک پیشرانهٔ ۳ لیتری شش سیلندر خطی توربو به همراه یک موتور الکتریکی ۱۰۵ کیلوواتی استفاده می‌کند. این سیستم مجموعاً ۴۴۰ اسب بخار قدرت و ۶۲۰ نیوتن متر گشتاور را تحویل چرخ‌ها می‌دهد. این قوای محرکهٔ پلاگین‌هیبریدی اما فقط در نسخهٔ استاندارد رنجروور ارائه می‌شود و برای نسخهٔ کشیده قابل سفارش نخواهد بود.

۱-(مشترک) رنجروور اسپرت

برد: ۸۲ کیلومتر

برادر کوچک‌تر رنجروور یعنی رنجروور اسپرت از همان قوای محرکهٔ پلاگین‌هیبریدی شش سیلندر P440e استفاده می‌کند و هرچند رنجروور اسپرت خودروی کوچک‌تری است اما همچنان با هر بار شارژ می‌تواند همان ۸۲ کیلومتر را طی کند. این قوای محرکه فقط در تیپ بالایی اتوبیوگرافی رنجروور اسپرت ارائه می‌شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳۰ رای
منبع
AutoGuide

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۱۵ دیدگاه‌ها

  1. GMA

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (743 ديدگاه)

    طراحی محصولات ولوو چقدر با ابهت و شیک هست… طراحی هاش نه تکراری میشه نه شبیه کمپانی دیگری هست

    موافقم 83
    مخالفم 1
    1. Amirreza.M

      ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (273 ديدگاه)

      دقیقا
      زبان طراحی خیلی قوی و زیبایی داره که میتونه با ایجاد تغییرات کوچیک تو ماشینای مختلف استفاده کنه بدون اینکه تکراری بشه.

      موافقم 48
      مخالفم 0
  2. mercedes

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (327 ديدگاه)

    مگه از ولوو با ابهت تر داریم؟

    موافقم 35
    مخالفم 9
  3. مردیم از خوشی

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (1390 ديدگاه)

    یکی از نکات منفی لامبورگینی که دیروز معرفی شد هنین برد تمام الکتریکی بود که تنها چیزی حدود ۱۰ کیلومتر بود

    من حداقل انتظار ۲۵ کیلومتر را داشتم

    موافقم 12
    مخالفم 7
    1. KAMI

      ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (106 ديدگاه)

      همین الانش ۲ تن وزنشه فک کن میخواستن باتری بزرگتر بزارن
      همون طور که گفتم رو لامبورگینی از لحاظ تکنولوژی حساب باز نکنید فقط یه بدنه پر خط و خطوط و یه V12 که غرغر کنه که به زودی همون V12 هم میره

      موافقم 7
      مخالفم 28
      1. مازیار

        ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
        سوابق: (2504 ديدگاه)

        کامی تقریبا تمام کامنت هات تحت فشار لندروور و لامبورگینی هست
        فکر کنم با حرف ل مشکل داری😄

        موافقم 10
        مخالفم 1
  4. سالار فصل

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (52 ديدگاه)

    اوت لندر جدید واقعا ماشین ارزان ، زیبا ، کاربردی ، جادار و خانوادگی وپر طرفداری هست ، کافیه به متریال استفاده شده در کابین نگاه کنیم.
    انتخابم در این لیست ، آن است

    موافقم 21
    مخالفم 3
  5. Hamilton1970

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (529 ديدگاه)

    با اینکه تا حالا نه ماشین پلاگین هیبرید سوار شدم و نه ماشین فول الکتریک اما احساس میکنم پلاگین هیبرید از فول الکتریک بهتره

    موافقم 24
    مخالفم 0
    1. abbas

      ۱۲ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (239 ديدگاه)

      قطعا که اینطوره تلفیقی از این دو هیچ وقت ادم رو لنگ نمیکنه ۸۰ کیلومتر برای مصرف یک روز در شهر عالیه هر وقت هم خواستی دل بزنی ب جاده هم خیالت راحته لنگ نمیمونی

      موافقم 2
      مخالفم 0
  6. Mf1

    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (243 ديدگاه)

    خیلی ساده خوشکله ولوو XC90 T8🤍🤍🤍

    موافقم 7
    مخالفم 0
  7. مانی

    ۱۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (2486 ديدگاه)

    پس مرسدس‌هایی‌ که ۱۰۰ کیلومتر برد دارن چی‌ شد؟

    موافقم 1
    مخالفم 0
    1. javadhy

      ۱۱ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (331 ديدگاه)

      مرسدس c300e در حالت تمام الکتریکی ۱۰۰ کیلومتر میره
      و glc300e در حالت تمام الکتریکی ۱۲۸ کیلومتر میره

      موافقم 2
      مخالفم 0
  8. ShahrooZ

    ۱۱ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (2 ديدگاه)

    Mercedes Benz A250 e Limousine
    Reichweite 56 Km 0 Grad

    موافقم 2
    مخالفم 1
  9. abbas

    ۱۲ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (239 ديدگاه)

    به نظر من آینده خودرو باید خودروهای چند سوخته مثل همین پلاگین باشه تلفیقی از سوخت پاک و فسیلی ولی با راندمان بالا

    موافقم 0
    مخالفم 0
  10. حسین

    ۱۸ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (376 ديدگاه)

    تقریبا تمام خودروهای پلاگین بی وای دی برد الکتریکی بالای 80 کیلومتر دارن، متاسفانه مطلب ارزش استناد نداره.

    موافقم 0
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا