تویوتا در نمایشگاه CES سال ۲۰۲۵، خبر از سرمایهگذاری ۴۴ میلیون دلاری در یک استارتاپ فضایی و افتتاح فاز اول شهر آیندهنگر خود داده است.
تویوتا در نمایشگاه CES سال ۲۰۲۵ با اخبار مهمی حاضر شده است. رئیس این شرکت «آکیو تویودا» در نمایشگاه CES اعلام کرده است که تویوتا قصد سرمایهگذاری در صنعت فضایی را دارد. بدین منظور، غول خودروسازی ژاپن در یک استارتاپ فضایی ژاپنی بنام «اینتراستلار تکنولوژی» ۷ میلیارد ین معادل ۴۴.۴ میلیون دلار سرمایهگذاری خواهد کرد. تویوتا با اشاره به تسلا و سرمایهگذاری ایلان ماسک در اسپیس X گفته است:
ما در حال بررسی موشکها هم هستیم زیرا آیندهٔ حملونقل نباید فقط به زمین و یک شرکت خودروسازی محدود شود
به گفتهٔ اینتراستلار، همکاری این شرکت با تویوتا تلاشی برای پاسخگویی به افزایش تقاضا برای پرتاب ماهوارههای کوچک است تا حضور ژاپن در صنعت فضایی پررنگتر شود. سال ۲۰۲۳ آمریکا ۱۱۶ ماهواره و چین ۶۳ ماهواره به فضا پرتاب کردند، اما ژاپن تنها سه ماهواره جدید داشت.
اینتراستلار که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شد، هرچند هنوز ماهوارهای در مدار قرار نداده ولی موشکهای کوچک MOMO را آزمایش کرده است و برنامههایی برای توسعهٔ موشکهای بزرگتر دارد. پس از اعلام خبر این همکاری، ارزش سهام تویوتا ۱.۴ درصد افزایش یافت.
در نمایشگاه CES امسال تویوتا همچنین از تکمیل فاز اول شهر آیندهنگر خود موسوم به شهر بافتهشده (Woven City) هم خبر داده است. این شهر ۱۷۵ هکتاری که در محل یکی از کارخانههای سابق تویوتا در کوهپایهٔ کوه فوجی احداث شده، برای حضور اولین ساکنان خود تقریباً آماده شده است. ساخت فاز اول این شهر تکمیل شده و قرار است امسال افتتاح شود. به گفته تویوتا، این پروژهٔ ۱۰ میلیارد دلاری، یک آزمایشگاه زنده است که مردم میتوانند در آن زندگی و درعینحال پروژههای آیندهنگر را آزمایش کنند. تویوتا اولین بار شهر بافتهشده را در نمایشگاه CES سال ۲۰۲۱ معرفی کرد. در آن زمان، تویوتا گفت این پروتوتایپ شهر آینده خواهد بود که میتواند خودروهای خودران، طراحیهای نوآورانهٔ خیابان، تکنولوژیهای هوشمند خانه و محصولات جدید حملونقل را با جمعیتی که تماموقت در آنجا زندگی میکنند آزمایش کند.
در این شهر همچنین مخترعان میتوانند آزادانه ایدههای خود را در محیطی امن و واقعی آزمایش کنند. به گفتهٔ تویودا، هدف از توسعهٔ شهر بافتهشده، کسب درآمد نیست بلکه فراهم کردن بستری آزمایشی برای تکنولوژیهای جدید مثل خودروهای خودران خواهد بود. قرار است در پاییز امسال، ۱۰۰ نفر اول در این شهر ساکن شوند که همگی از کارکنان تویوتا یا شرکتهای زیرمجموعه آن خواهند بود. بهتدریج جمعیت شهر بافتهشده افزایش پیدا خواهد کرد و مخترعان و خانوادههایشان هم به این شهر دعوت خواهند شد. به گفتهٔ تویوتا، مجموعاً در فاز اول شهر ۳۶۰ نفر ساکن خواهند شد.
ویلچرهای موتوری قدرتمند برای معلولانی که به دنبال تجربهٔ هیجان مسابقه هستند و رباتهای حیوان خانگی برای افراد مسن ازجمله ایدههایی است که تویودا برای شهر بافتهشده مطرح کرده است. هدف نهایی در فاز دو و فازهای بعدی این شهر، ساخت مسکن و امکانات کافی برای حداکثر ۲۰۰۰ نفر خواهد بود. هرچند این شهر فعلاً خصوصی است ولی تویوتا قصد دارد در سال ۲۰۲۶ از عموم مردم برای بازدید از آن دعوت کند. نام شهر بافتهشده نیز به وجود سه نوع خیابان مختلف در این شهر اشاره دارد که هرکدام برای کاربران خاصی طراحی شده است. یک خیابان فقط برای وسایل نقلیهٔ سریع خواهد بود، خیابان دوم مخصوص وسایل نقلیهٔ کمسرعت مثل دوچرخه و اسکوتر به همراه عابرین پیاده است و خیابان سوم بهعنوان تفرجگاهی پارک مانند فقط برای عابران پیاده در نظر گرفته شده است.
ممد ژانگولر
۲۱ دی ۱۴۰۳والا ژاپن تا حالا هر چی موشک ساخته یا خراب شده یا سقوط کرده . شهرشم پیشکش میخوایم بریم اونجا ژاپنی بلد نیستیم زندگی کنیم !!!
محمد
۲۱ دی ۱۴۰۳واقعاً جالبه ژاپن که این همه معروفه طی چندین سال اخیر ۸۰ درصد آزمایش های موشکی اش نا موفق بوده.
KAIZEN
۲۱ دی ۱۴۰۳❤️️ TOYOTA ❤️️
محمد
۲۱ دی ۱۴۰۳۴۴ میلیون دلار در صنعت فضایی مبلغی نیست.
برای خود تویوتا هم پولی نیست.
فکر کنم بیشتر جنبه رسانه ای دارد.
یا برای پاچه خواری کردن برای مسئولین ژاپن.
تو ایرانم می خوان پاچه خواری کنن خودروساز ها ایام محرم تکیه پخش نذری می زنن.
علی علوی
۲۲ دی ۱۴۰۳عرض سلام و احترام و ادب و ارادت خدمت تمامی کاربران و دوستان و سروران بزرگوار و معزز در سایت پدال
به صورت کلی نه در ژاپن و نیز در چین هیچکدام تکنولوژی های بسیار پیشرفته در بخش هوافضایی را در اختیار ندارند
در ژاپن عمدتاً موشک های مختلف که در صنایع سنگین کمپانی معظم میتسوبیشی ساخته می شوند در حقیقت همان موشک های سری اچ می باشد که توسط انتقال تکنولوژی از کمپانی معظم و رهبر جهانی تکنولوژیک یعنی لاکهید مارتین به ژاپن منتقل شده بود
در چین هم موشک های مختلف تحت عنوان لانگ مارچ توسط انتقال تکنولوژی از اتحاد جماهیر شوروی سابق به صنایع هوافضایی چین منتقل شده بود
علی علوی از مشهد
در رابطه با طراحی و توسعه و ساخت انواع مختلف وسایل نقلیه هوافضایی در آینده نزدیک مطالب و موضوعات و مقالات بیشتری به حضور تمامی دوستان و کاربران و سروران بزرگوار و معزز ارائه خواهم کرد
سعیدآریایی
۲۲ دی ۱۴۰۳اگرمیخواهیدجسموروحسالمداشتهباشید
زندگیسنتییکقرنپیشراحفظکنیدفقطدرکشاورزیوصنعتویکمقدارضروریدرمسکنازتکنولوژیروزاستفادهکنید
دربهداشتوموادغذایازتکنولوژیروزاستفادهنکنیدهمبرجسمهمبرروانشماتاثیرمیگذارد
یکوقتمیبینیدعینماشینشدیدوهیچاحساسوعاطفهنخواهیدداشتمتاسفانهامروزهازتکنولوژیجهترفاهانساناستفادهنمیشود
بلکهجهتفریبغریزهانسانکهغریزهشمارابههرسو.وسمتمیکشند
ایلیا
۲۳ دی ۱۴۰۳الله وکیلی پیشرفت های ایران در حوزه موشکی و ماهواره واقعا قابل تحسینه
امسال ایران سه پرتاب موفق ماهواره با ماهواره بر ایرانی داشته اناژاپن دو پرتاب کاملا شکست خورده. خیلی حرفه جای تامل داره
ایران تحریم شده و منزوی و مطرود از تمام جامعه علمی بین المللی عملکرد بهتری از یک غول صنعتی داشته باشه.
دم هوش و نبوغ ایرانی گرم.
حیف خود تحقرییم.
یوکا
۲۳ دی ۱۴۰۳ژاپن تا از استعمار آمریکا رها نشه و قیدبند مستعمره بودن نشکنه و خون امپراطوری تو رگ هاش دوباره جریان پیدا نکنه همین روند تاسف بارش ادامه داره.
ژاپن هزار برابر حالت الانش میتونه قوی باشه از عمد آمریکا لعنتی ضعیف نگه اش داشته.
استثمار آمریکا تا هست آلمان و ژاپن جایگاه واقعی شون پیدا نمیکنن
علی علوی
۲۳ دی ۱۴۰۳جناب آقا و یا سرکار خانم یوکا
فقط میخواستم یک نکته اساسی و بنیادین را عرض کنم که نه ژاپن و نیز آلمان هیچکدام تحت مالکیت و یا استعمار ایالات متحده نمی باشند
ایالات متحده ثروتمند ترین و قدرتمند ترین و پیشرفته ترین و تأثیر گذار ترین کشور در تاریخ جهان می باشد
نه ژاپن و یا آلمان و یا هیچ کشوری در سراسر جهان هیچکدام توانایی رقابت با ایالات متحده در سایر زمینه های مختلف علوم و تکنولوژی های جدید و فوق العاده پیشرفته ندارند
از طرفی خود ژاپن هم با انتقال تکنولوژی های جدید از ایالات متحده به وضعیت فعلی رسیده است و آلمان هم به همین صورت
هر چه قدر کشور های مختلف از جمله ژاپن و چین و آلمان و بریتانیا و کره جنوبی و…. در علوم و تکنولوژی های بسیار پیشرفته به سمت جلو حرکت بنمایند باز هم ایالات متحده از تکنولوژی های بسیار خاصی برخوردار می باشد که هیچ کشوری و یا بلوک اقتصادی در سطح جهانی قادر به رسیدن به این کشور نمی باشد
ایالات متحده با فاصله در اختراعات و ابداعات و تکنولوژی های بسیار پیشرفته رتبه اول جهانی
ژاپن با فاصله رتبه دوم جهانی
با احترام علی علوی از مشهد
ارتین
۲۳ دی ۱۴۰۳وضعیت نظامی و موشکی و فضایی ژاپن در برابر چین که هیچ از کره شمالی هم خیلی عقب تره
خیلی عجیبه!!!!