نسخه مونتاژی هاوال H6 که سال ۱۴۰۳ وارد بازار ایران شد و تا حدودی مورد استقبال قرار گرفت؛ سال ۱۴۰۴ به نام شوال H6 فروخته میشود!
هنوز مشخص نیست چرا گروه بهمن، برند هاوال را از فهرست محصولات خود حذف کرده و نام عجیب شوال (CHEVAL) را رونمایی کرده است. این تصمیم، احتمالا برای جلوگیری از تحریم خودروساز چینی در بازار جهانی گرفته شده و مشابه اسمهایی مثل MVM و فونیکس و اکستریم، به جای چری است.
بیشتر بخوانید:
هاوال به عنوان یکی از خودروسازان برتر کشور چین، دارای شهرت است و امروزه محصولات متنوع در استرالیا و اروپا عرضه میکند. این برند، طی سالهای اخیر توانست کیفیت فنی قابل قبول، طراحی جذاب و قیمت جالب توجه برای محصولات خود فراهم کند. در ایران، کراساور کوچک H2 حدود سال ۱۳۹۵ به تعداد محدود وارد ایران شد و طی ماههای اخیر، H6 با ابعاد بزرگتر و فناوری هیبرید، عرضه شده است.
در شرق آسیا، هاوال H6 با برند GWM فروخته میشود و حالا در ایران، شوال H6 خواهد بود. ابعاد این کراساور هیبرید شامل طول ۴,۶۵۳ و عرض ۱,۸۸۶ و ارتفاع ۱,۷۳۰ و فاصله محوری ۲,۷۳۸ میلیمتر هستند. شوال H6 از تمام جوانب، کمی بزرگتر از لاماری ایما محسوب میشود.
در ایران، موتور ۱/۵ لیتر توربوشارژ قدرت ۱۴۷.۵ اسب بخار و گشتاور ۲۳۰ نیوتنمتر و موتور برقی قدرت ۱۷۴ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیتون متر فراهم میکنند که توسط یک گیربکس DHT به محور جلو منتقل میکند. در حالت ترکیبی مجموع قدرت پیشرانه به ۲۴۰ اسب بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتنمتر میرسد. این مجموعه، میانگین مصرف سوخت ۵.۲ لیتر در صد کیلومتر دارد و شوال H6 هیبرید را در زمان ۸.۵ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت میرساند. سیستم محرک جلو، گیربکس ۲ سرعته و وزن خالص ۱۷۲۰ کیلوگرم دیگر مشخصات این خودرو هستند.
از امکانات رفاهی و ایمنی شوال H6 می توان به ترمز اضطراری اتوماتیک با قابلیت تشخیص دوچرخه و کودک، استارت دکمهای، ترمز پارک برقی و اتوهلد، شیبسنج، ۶ کیسه هوا، رادار نقطه کور، هشدار رانندگی بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی با کاهش و افزایش سرعت، هشدار تصادف از جلو و عقب، سیستم پایش خستگی راننده، صندلیهای جلو برقی با گرمکن و سردکن، دوربین ۳۶۰، شارژر وایرلس، اتوپارک، صندوقپران برقی با حسگر پا و هدآپ دیسپلی اشاره کرد.
هاوال H6 یا شوال H6 هیبرید برای خریداران سامانه یکپارچه ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان تمام شد و هم اکنون حدود ۲ میلیارد و ۸۰۰ تا ۳ میلیارد تومان در بازار آزاد قیمتگذاری شده است.
saeedfarshchian
۳۰ فروردین ۱۴۰۴+خب این تیگو ۸ و پرومکس و اولتراش و مینیش خوب فروختن ترفند بعدی چیه؟
-چراغاشو بهم بچسبون قیمتشو بکش بالا دوباره بفروش
+راس میگی چرا به ذهن خودم نرسید!
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۳۰ فروردین ۱۴۰۴چه ربطی به هاوال داشت؟
ashkanyp
۳۰ فروردین ۱۴۰۴اسم جدیدش شبیه شغال دیده میشه
محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال
۳۰ فروردین ۱۴۰۴یاد عید فطر افتادم
Scuderia Ferrari
۳۰ فروردین ۱۴۰۴CH چ SH ش
حالا چرا چوال یا شوال ؟؟؟؟
اسم بهتری نمیتونستن انتخاب کنن ؟؟؟؟
فرشید
۳۰ فروردین ۱۴۰۴لطفا اطلاعات ناقص منتشر نکنید
فقط موتور برقی ۱۷۴ اسب بخار به تنهایی قدرت دارد و قدرت موتور بنزینی برابر ۱۴۷ اسب بخار به آن اضافه می شود. به طور کلی در شرایط نرمال ۲۴۰ اسب بخار قدرت مجموع موتورهای برق و بنزین خواهد بود.
از جمله تجهیزات خاص خودرو اتوپارک، ضد واژگونی ترمز اضطراری خودکار است.
مزدک
۳۰ فروردین ۱۴۰۴شوال بهکردی میشه شلوار😂😂🤪
مصطفی
۳۰ فروردین ۱۴۰۴یدونه امروز در مغازه مون بود …
دیگه همه میدونید چینیا مفت نمیارزند…
Aliasg5
۳۰ فروردین ۱۴۰۴اره داداش دنا پلاس بخر حالشو ببر.اونی که پولشم داره چینی میخره عین من و تو هم اینجا نمیاد کامنت بزاره سوارش میشه لذتشو میبره
سیاوش Es
۲ اردیبهشت ۱۴۰۴یکبار سوار این ماشین شو بعد با چینی های بازار مقایسه کن
حسین
۳۱ فروردین ۱۴۰۴واقعا ماشین خیلی خوبیه، قطعا از محصولات چری (فونیکس، لوکانو، …) و امثال لاماری گزینه ی مطلوب تریه.
SS
۳۱ فروردین ۱۴۰۴باشه فهمیدیم یه ذره فونتتو ریز تر کن حالا
انگار برای جلوی تریلی نوشته با این فونت
از هول به شوّال – خودشو اصلاح کرد بالاخره
حجتاله براهنی
۳۱ فروردین ۱۴۰۴H6 کراساوور خوبیه بین هم قیمتاش. البته کاری به اسم جدیدش ندارم.
بهراد
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴حداقل اسمش رو میگذاشتند ” آمال””AMAAL” به مفهوم آرزو آخه شوال هم شد اسم؟جدا اینهمه نبوغ رو باید در گینس ثبت کنند.