برخلاف مدلهای خاص یا کمیاب، مدلهای پرفروش معمولاً خودروهایی نیستند که توجه علاقهمندان را به خود جلب کنند. این خودروها همانهایی هستند که میتوان آنها را در هر کوچه و خیابانی مشاهده کرد. امّا حتماً دلیلی برای پرفروشبودن آنها وجود دارد. در لیستی که اخیراً توسط Wall Street Cheat Sheet منتشر شده، مدلهایی را میبینیم که اعتماد زیادی به نامهای آنها وجود دارد و در همین، بهراحتی میتوانند نیازهای هر یک از مشتریان را برطرف کنند. بسیاری از این خودروها در طول دههها، جایگاه خود را در صنعت اتومبیل حفظ کردهاند و هیچ نشانهای از افت فروش برای آنها مشاهده نشده است. این مدلها شاید جذابترین گزینه در بازار نباشند، امّا احتمال اینکه کسی از شما یا آشنایانتان یکی از آنها را داشته باشد، بسیار زیاد است.
۱۰) فولکسواگن پاسات
فولکسواگن پاسات ۷ نسل مختلف را پشتسر گذاشته و از زمان معرفیاش در سال ۱۹۷۳، تعدادی نزدیک به ۱۶ میلیون دستگاه از این خودرو در اختیار مشتریان قرار گرفته است. این در حالی است که قبل از استفاده از نام پاسات در امریکا، این خودرو در این کشور با نامهای «داشر» و «کوانتوم» شناخته میشده است.
پاسات یک اتومبیل خانوادگی کامل است و با داشتن قیمتی مناسب، برخی ویژگیهای لوکس را در خود دارد. شاید به همین دلیل است که این مدل در سالهای گذشته که بازار سدانها رفتهرفته رقابتیتر از قبل شده، همچنان سطح فروش خود را حفظ کرده است.
۹) فورد مدل T
این اتومبیلی است که نیاز به هیچگونه معرفی ندارد، امّا در هر صورت باید گفت که «مدل T» اولین مدل تولید انبوه و مقرونبهصرفه برای طبقه متوسط در امریکاست که در سال ۱۹۰۸ در دیترویت توسط «هنری فورد» ساخته شد. در حالی که فورد مدل T به مدت ۸۶ سال است که دیگر در خط تولید جایی ندارد، امّا هنوز هم هشتمین خودروی پرفروش تاریخ صنعت محسوب میشود.
برای مدل T تنها ۲۰ سال طول کشید تا از فروش بسیاری از برندها در طول دههها پیشی بگیرد. در این مدت، فورد تعداد فوقالعاده 16.5 دستگاه از این خودرو را تولید کرد.
۸) هوندا آکورد
در سال ۱۹۷۶، تنها اندکی بعد از معرفی «سیویک»، هوندا از مدل «آکورد» نیز رونمایی کرد. هوندا از آن زمان، تعدادی در حدود ۱۸ میلیون دستگاه از این خودرو را به فروش رسانده است.
آکورد اولین مدلی است که خودروساز ژاپنی در امریکا تولید کرد و از سال ۱۹۸۹، این خودرو همواره یکی از پرفروشترینها در ایالات متحده بوده است. «یک خودروی خانوادگی ایمن و قابلاعتماد» چیزی است که همگان از آکورد سراغ دارند.
۷) فورد اسکورت
اسکورت برای امریکا در سال ۱۹۸۱ عرضه شد، امّا این خودرو از سال ۱۹۶۸، جایگاه بسیار خوبی در بازار اروپا داشته و فورد در مجموع، در بازار جهانی تعداد ۱۸ میلیون دستگاه از آن را به فروش رسانده است. امّا امروز تنها جایی که یک خودرو با نام «فورد اسکورت» در آن به فروش میرسد، کشور چین است.
در ایالات متحده، کوچکترین خودروی فورد با عنوان «فیستا» در فرمهای هاچبک و سدان به فروش میرسد.
۶) هوندا سیویک
هوندا قبل از معرفی سیویک در سال ۱۹۷۲، هوندا تصمیم گرفت که محصولات تولیدی خود را به خارج از مرزهای ژاپن صادر کند. سیویک اولین قدم بزرگ هوندا در این زمینه محسوب میشد و به این ترتیب، جایگاه خود را در بازار خودرو پیدا کرد. مسئولان هوندا به فروش این محصول ادامه دادند و بیش از ۱۸ میلیون دستگاه را به دست مشتریان رساندند.
۵) لادا ریوا
لادا ریوا که با نام «لادا نووا» یا اتوواز VAZ-2101 نیز شناخته میشود، اولین بار در اتحادیه جماهیر شوروی، در سال ۱۹۸۰ پا به عرصه وجود گذاشت. امّا باید گفت که استخوانبندی این مدل به سالهای قبلتر برمیگشت. این خودروی متواضع از لادا بر اساس فیات 124 ساخته شده بود که تاریخش به سال ۱۹۶۶ میلادی میرسید. میلیونها دستگاه از این سدان کوچک روانه بازار شد و در حال حاضر نیز، با وجود اینکه تولیدش در خاک روسیه به پایان رسیده است، امّا همچنان خطوط مونتاژ این محصول در مصر مشغول به کارند.
۴) فولکسواگن بیتل
بیتل که برخاسته از رؤیای یک دیکتاتور برای تولید یک خودروی نمادین کشور آلمان بوده، یکی از قدیمیترین نامها در تاریخ خودروسازی است. این خودرو در سال ۱۹۳۸ با مشخصاتی به دلخواه هیتلر ساخته شد و سپس در دهه ۱۹۶۰ میلادی، با قیمت ارزان و طراحی جالبش مورد توجه جنبشهای فرهنگی قرار گرفت.
حدود 23.5 میلیون دستگاه از این خودروی دوستداشتنی در سراسر جهان به فروش رفته است.
۳) فولکسواگن گلف
چه با نام «گلف» و چه با نام «رابیت»، این خودرو پرفروشترین مدل از محصولات فولکسواگن محسوب میشود. این هاچبک جعبهای کار خود را از سال ۱۹۷۴ شروع کرد و از آن زمان تاکنون، به تعداد بیش از ۳۰ میلیون دستگاه به دست مشتریان رسیده است. گلف تا سال ۲۰۰۶ با نام «رابیت» فروخته میشد و این محصول بعداً در سال ۲۰۱۰ با نام «گلف» به بازار برگشت.
۲) فورد سری F
اولین فورد F-150 در سال ۱۹۴۸ معرفی شد و به عنوان «فورد بنوس بیلت» به فروش رسید. اولین مدلها حرف زیادی برای گفتن نداشتند، امّا کیفیت این تراک رفتهرفته و در طول نسلهای مختلف ارتقا یافت. فورد F-150 در طول شش دهه گذشته بیش از ۴۰ میلیون دستگاه فروش داشته و از این نظر، فورد را به سلطان بلامنازع پیکاپ تبدیل کرده است.
۱) تویوتا کرولا
اولین تویوتا کرولا در سال ۱۹۶۶ از خط تولید خارج شد و بلافاصله در قلبهای علاقهمندان جای گرفت؛ به طوری که در سال ۱۹۷۴، تبدیل به پرفروشترین خودروی دنیا گردید. تویوتا وقتی به رقم فروش ۴۰ میلیون دستگاه رسید، آنچنان با سرعت این روند را طی کرده بود که نمیدانست دقیقاً از کدام نمایندگیها این خودروها به فروش رسیدهاند. در حال حاضر، این رقم به بیش از ۴۳ میلیون دستگاه رسیده است.
منبع: autoblog
جونم سری F
واقعا شاهکاره
الاوه بر سرى اف مدل انقلابى t به عنوان اولىن خودروى که روى خط تولىد مونتاژ شد هم قابله تحسىن هستش
سرى اف هم به عنوان ىه محصولى که براى باربرى هست فروشش بسىار عالىه(40/000/000 عدد)
فروش سرى اف حىرت انگىزه
کمری نبود؟
دقیقا میخواستم.من بگم
احتمالا یه اشکالی رخ داره
چون.کمری از اکورد زیاد فروخته
عذر میخوام
کمری از آکورد زیاد فروخته
یعنی کسی که اسمش کمری هست تعداد زیادی آکورد فروخته
خیلی وقته خارجی فارسیت ضعیف شده
ساعت ۴ صبحه یکمی ناخوش احوالم خخخخخ
شده
یه دونه اخرش شده رو یادم رفت بنویسم
کمری از اکورد زیاد فروخته شده
جمله بندی رو بیخی
واقعا چرا کمری نیس ؟؟؟؟
دنیای خودرو در تصرف المان و امریکا
فورد T به نسبت عمرش و تاریخ متوقف شدن تولیدش فروش بسیار بالایی داره و عالی عمل کرده
فورد به عنوان مبدع خط تولىد مدل t رو سال 1903 حدودا روى خط تولىد انبوه برد و تا سال 1927 حجم بالاى از مدل t رو تولىد کرد
جالبه فورد هنوز هم قطعات مدل t رو ساپورت مىکنه
بله درسته
اگه اشتباه نکنم با تولید همین مدل بود ک برای اولین بار وسیله سواری به این شکل کامل به دنیا معرفی شدو عملا با این مدل خودروی واقعی به دنیا معرفی شد
برادر زیادی جو دادی
درسته که کار فورد تحسین بر انگیز بوده و برای نخستین بار اتوموبیل رو بصورت تولید انبوه و با قیمت مناسب تولید کرد
اما خودرو واقعی قبل این هم وجود داشت
کسی منکر توانایی خودرو سازهای آمریکا یی نیست اما شما چرا اصرار داری همه چیز رو به نام آمریکا ییها تموم کنی
امیر
دقیقا امریکا و المان کجا رو تصرف کردن ک ژاپنیا و کره ای و …
اونجا نقشی ندارن؟😐
خود خاک امریکا که تو تصرف ژاپنیاست .😂
پس کجا رو تصرف کردن؟
همین لادایی که تو عکسه تو مصر تولید میشه؟؟
تو مصر پژو ۴۰۵ هم هنوز تولید میشه
من ندید حاضرم شرط ببندم با کیفیت تر و ارزونتره
با توجه به اختلاف فروش سالانه f150 با کرولا تا چند سال اینده رتبه اول حتما مال فوردf150میشه
فروش اول جهان از آن فورد f150 نمیشه ، چون فروشش در آمریکا اوله نه جای دیگری از جهان ، اما کرولا جهانیه و باید میانگین فروش جهانی رو محاسبه کنین .
جناب نوىد
صحبتتون درسته اما هنر فورد اىنجا مشخصه که فقط تو امرىکا تونسته به فروشى دست پىدا کنه که بعضى از مدلها با وجود اونکه تو چندىن کشورو قاره عرضه مىشن به پاى فروش سرى اف نرسىدن
سال 2017 سرى اف دومىن ماشىن پرفروش جهان لقب گرفت و جالبه همىنه که اىن فروش مربوط به ىه ماشىن خانوادگى و اکونومىک نىست بلکه ىه وانت 6 مترى اىنقدر فروش کرده
ضمنا فورد اف 150 در نیمه اول سال 2018 پرفروش ترین ماشین شد.
اقا نوید پیکابهای فول سایز امریکا تو خاور میانه هم عرضه میشن کلیپهاشون تو عربستان زیاده
ببینید دوستان .
بله ، در خاورمیانه عرضه میشه ، اما فروش بالایی نسبت به ژاپنیها نداره (( پیکاپ دو و تک کابین )) و بیشتر سری ۷۰ لندکروزر و هایلوکس در خاورمیانه به فروش میرسه .
اعراب خاورمیانه به شدت عاشق سری ۷۰ و ۷۹ لندکروزر هستن و برای من هم جالبه که از قیمت تویوتا پرادو صفر کیلومتر هم گرونتره .
سری f در مکزیک ، کانادا و آمریکا بیشترین فروش رو داره و نه در خاورمیانه ، استرالیا و یا جای دیگری از دنیا .
در اینکه فورد سری f بینظیره شکی نیست و خودم به شخصه عاشق رپتور هستم .
حرف من آمار کل فروش خودرو در دنیاست و نه یک کشور یا قاره .
عظمت ، ابهت و زیبایی رو ” فورد سری F ” معنی کرده
طبق معمول هم کرولا بابت فروش باجی به رقبا نمیده
فولکس واگن بیتل هم یک دنیا خاطره برای ما ایرانیا داره
در واقع بیتل لادا و فورد مدل تی تنها خودروهایی هستن که واقعا پرفروش بودن چون باقی ماشینا تو نسل های مختلف به اون سطح از فروش رسیدن ولی این سه تا نه
دقىقا درسته حرف شما
تولید فولکس واگن بیتل در سال ۱۹۹۴ مجدداً با طراحی مدرن و با نام نیو بیتل (بیتل جدید) از سر گرفته شد و تا سال ۲۰۰۳ ادامه داشت.
دقیقا حمیدرضا ی عزیز
بیتل تا سال ۱۹۷۳ بیشتر از ۱۶ میلیون خودرو فروخت و تا سال ۱۹۹۲ برابر ۲۱ میلیون بیتل فروخته شده بود
.
بیتل رکورد دار فروش خودرو با یک پلتفرم در تاریخ خودروسازیست
اونایی که با چیزی که نوشتم مشکل دارن به جای دیسلایک دلیلشون رو بگن
تولید فولکس واگن بیتل در سال ۱۹۹۴ مجدداً با طراحی مدرن و با نام نیو بیتل (بیتل جدید) از سر گرفته شد و تا سال ۲۰۰۳ ادامه داشت
بیتل تا سال ۱۹۷۳ بیشتر از ۱۶ میلیون خودرو فروخت و تا سال ۱۹۹۲ برابر ۲۱ میلیون بیتل فروخته شده بود
.
بیتل رکورد دار فروش خودرو با یک پلتفرم در تاریخ خودروسازیست
.
💙تویوتا💙
چرا بنز نیست . !!! فکر کنم همه ی مدل های بنز فروشش در حد سری اف هم نباشه 😎
علاوه بر بنز، لینکلن ،کادیلاک، بیوک،لکسس و ائودی هم نیستن .
همونطور که هیچ ماشین لوکسی تو لیست نمیبینیم
پس منطقیه ک بنزم نباشه .
اینقدر حاشیه و دعوا درست نکن .
فورد مدل T و فولکس بیتل شاهکارهای صنعت خودروسازی هستن
.
تاریخچه ی اون لادا و همکاریش با فیات هم خیلی جالبه
کلا لادا بخاطر شرایطش در طول تاریخ با خودروسازهای زیادی همکاری کرده حتی با پورشه در تولید برخی مدل ها و شرکت در رالی داکار و … خلاصه داستانش جالبه
ایول تویوتا…همه خودروسازی هارو کفری میکنه ها😂
با این شتابی که خودروسازهای چینی دارن رشد میکنن و بازار گسترده ای که این کشور داره فکر کنم به سه چهار سال نکشه که نصف این لیست ماشینای چینی بشن