فولکس واگن

فیس‌لیفت و به‌روزرسانی ون فولکس‌واگن ترنسپورتر

پیشینهٔ ون‌های سری ترنسپورتر فولکس‌واگن به سال ۱۹۴۹ و مدل‌های تایپ دو بازمی‌گردد. از آن زمان تاکنون این ون‌ها مجموعاً نزدیک به ۱۲ میلیون دستگاه فروش داشته‌اند و بنابراین یکی از محبوب‌ترین ون‌های دنیا هستند. نسل کنونی این ون که نسل ششم آن محسوب می‌شود، در سال ۲۰۱۶ به بازار آمد و حالا به‌روزرسانی جامعی را تجربه کرده است. فولکس‌واگن نسخهٔ فیس‌لیفت شدهٔ ترنسپورتر را در ولفسبورگ رونمایی کرده است. در این نسخهٔ جدید، علاوه بر تغییرات ظاهری و داخلی، بخش عمده‌ای از به‌روزرسانی‌ها بر افزایش دیجیتال‌سازی و قابلیت اتصال خودرو و همین‌طور ارائهٔ تکنولوژی‌های کمک‌رانندهٔ جدید تمرکز داشته است.

ترنسپورتر جدید که T6.1 نام گرفته، در نمای جلویی از جلوپنجرۀ بزرگ‌تر و چراغ‌های جدیدی برخوردار شده که به کراس‌اوور توآرگ و سدان فست‌بک آرتئون شباهت دارند. این تغییرات به همراه استفاده از LED در چراغ‌های عقب، نمای مدرن‌تری به ترنسپورتر بخشیده‌اند. در داخل نیز طراحی داشبورد خودرو بروز شده و در میانهٔ آن صفحه‌نمایش بزرگ‌تر ۹.۲ اینچی قرار گرفته که جدیدترین نسل از سیستم اطلاعاتی-سرگرمی MIB3 فولکس‌واگن را ارائه می‌کند. این سیستم به یک سیم‌کارت هم مجهز است که خدمات آنلاین مختلفی مثل رادیو اینترنتی و خدمات موسیقی را ارائه می‌کند.

علاوه بر این، ترنسپورتر برای اولین بار به صفحه آمپر دیجیتالی هم مجهز شده که با اندازهٔ ۱۰.۲۵ اینچی خود، اطلاعات مختلفی را در مقابل راننده به نمایش درمی‌آورد؛ اما فناوری‌های جدید ترنسپورتر T6.1 صرفاً محدود به این دو نمایشگر نمی‌شود چراکه هم‌اکنون تمامی تیپ‌ها و مدل‌های این ون حتی تیپ پایه به‌صورت استاندارد به تکنولوژی جدیدی بنام سیستم کمکی باد مجهز شده است. هنگامی‌که سنسورهای این سیستم وزن باد شدیدی را تشخیص دهند، سیستم به‌طور خودکار ماشین را پایدار نگه می‌دارد تا ایمنی آن حفظ گردد.

در همین حال، سیستم فرمان ترنسپورتر هم از هیدرولیکی به الکتریکی تغییر پیدا کرده که این تغییر امکان اضافه شدن سیستم‌های ایمنی جدیدی مثل سیستم کمک به حرکت میان خطوط، سیستم کمک پارک، سیستم کمکی تریلر و سیستم حفاظت جانبی را به طیف گستردهٔ سیستم‌های ایمنی قبلی خودرو فراهم کرده است. ازجملهٔ دیگ سیستم‌های ایمنی این ون آلمانی نیز می‌توان به سیستم کمکی دید عقب، هشدار ترافیک عقب، ترمز اضطراری خودکار و… اشاره کرد.

در بخش پیشرانه‌ها نیز برای ترنسپورتر ۲۰۱۹ یک موتور ۲ لیتری دیزلی جدید ارائه شده که در چندین سطح قدرت مختلف قابل انتخاب خواهد بود. نسخهٔ توربوشارژ این موتور در سه سطح قدرت ۹۰، ۱۱۰ و ۱۵۰ اسب بخاری به بازار عرضه می‌شود درحالی‌که نسخهٔ بای‌توربوی آن نیز با ۲۰۰ اسب بخار قدرت قابل سفارش است. این نسخهٔ بای‌توربو به‌صورت استاندارد به گیربکس اتوماتیک دوکلاچه مجهز است درحالی‌که برای نسخهٔ ۱۵۰ اسب بخاری هم همین گیربکس قابل سفارش خواهد بود. علاوه بر این، برای هردوی این نسخه‌ها امکان سفارش سامانهٔ چهارچرخ محرک ۴Motion هم وجود دارد.

علاوه بر این، فولکس‌واگن نسخهٔ تمام الکتریکی ترنسپورتر T6.1 را هم ارائه خواهد کرد که توسط شرکت ABT توسعه پیدا کرده است. این نسخهٔ تمام الکتریکی ۱۱۲ اسب بخار قدرت دارد و با پکیج باطری‌های ۳۸.۸ یا ۷۷.۶ کیلووات ساعتی به بازار عرضه خواهد شد که باطری‌های بزرگ‌تر با یک‌بار شارژ کامل انرژی لازم برای پیمودن بیش از ۴۰۰ کیلومتر را فراهم می‌کنند. نسخهٔ فیس‌لیفت شدهٔ فولکس‌واگن ترنسپورتر از پاییز آینده در مدل‌های مختلفی شامل ون باری، ون مسافربری (با نام‌های کاراول و مالتی‌ون) و کمپر ون (با نام کالیفرنیا) به بازار اروپا عرضه خواهد شد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. NAVID۰۰۹۸

    ۴ اسفند ۱۳۹۷
    سوابق: (10232 ديدگاه)

    صفر کیلومتر مدل ۲۰۱۷ این خودرو در رنگهای مختلف ، میشه پشت ویترین بعضی از نمایشگاهای تهران ، اصفهان دید ، .
    بَران جالبه که چطور این خودروهارو به صورت صفر کیلومتر وارد و پلاک کردن .
    جریان لندکروزهای صفر کیلومتر را که متوجه شدین با چه تَرفَندی دارند به صورت قاچاق وارد میکنند و شماره شاسی و موتور مدل ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ پلاک شده را هَک میکنند روی ۲۰۱۹ و ماشین سال ۲۰۱۹ صفر را به اِسم خودرو فیس لیفت و ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ مسفروشند ، هیچ قدرتی هم نمیتونه این را ثابت بکنه که خودروها صفر کیلومتر هستند و نه فیس لیفت خالی .
    یعنی ما ایرانیا را باید مجسمه هامون را ببرن موزه لوور فرانسه که نمونه نداریم ، جداً که اِوَلاه داره این همه هوش و نبوغ کلاهبرداری .

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. علی

      ۴ اسفند ۱۳۹۷
      سوابق: (4 ديدگاه)

      دوست من نبوغ نبوغه و براش نمیشه اسم گذاشت کلاهبرداری یا علمی یا….هر کشور خودش تعیین میکنه از نابغه هاش چطور استفاده کنه

      موافقم 0
      مخالفم 0
      1. emad1990

        ۴ اسفند ۱۳۹۷
        سوابق: (999 ديدگاه)

        از کی تاحالا دور زدن قانون اسمش شده نبوغ؟!!

        موافقم 0
        مخالفم 0
  2. emad1990

    ۴ اسفند ۱۳۹۷
    سوابق: (999 ديدگاه)

    اگه اسمشه قانونه باید برای همه باشه
    اگه یه عده استثنا دارن دورش میزنن باید تو اون قانون ***

    موافقم 0
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا