صنایع هواییمرسدس بنز

پرنده لوکس مرسدس بنز

در دنیای سیستم‌های موتوری برخی نام‌ها و برندها از اعتبار خاصی برخوردارند. مرسدس بنز از جمله این نام‌هاست که تقریبا همگان آن را با خودروهایی شیک و فوق‌مدرن می‌شناسند، اما این روزها مرسدس بنز را باید در سازه‌های پیشرفته موتوری دیگری نیز جستجو کرد که ازجمله آنها می‌توان به هواپیما، بالگرد و قایق اشاره کرد.

مرسدس بنز به ساخت بالگردهای لوکس و فوق‌ مدرن روی آورده است

البته این تنها مرسدس بنز نیست که وارد چنین عرصه‌ای شده است، بلکه برندهای سرشناس دیگری نظیر تویوتا، هوندا و حتی بی.ام.و نیز دست به کار شده و تازه‌ترین دستاوردهای تکنیکی و فنی خود را در چنین سه‌گانه‌هایی به رخ سایر رقبا می‌کشند. بالگرد EC145 Luxury مرسدس بنز که این روزها سر و صدای زیادی به راه انداخته است و بیشتر به یک سازه مجلل و فوق‌ مدرن هوایی شباهت دارد ازجمله این نوآوری‌هاست؛ سازه‌ای که فضای درونی آن دست‌کمی از یک فضاپیما ندارد!

طراحی فضای لوکس به کابین خلبان نیز راه یافته

جای هیچ تعجبی ندارد که مرسدس بنز نیز وارد عرصه هیجان‌انگیز و البته مهم‌تر از آن پولساز طراحی و ساخت بالگرد، قایق و حتی هواپیماهای لوکس و فوق‌مدرن شود. این به آن معناست که در آینده نزدیک ردپای مرسدس بنز را در آب و هوا نیز خواهیم دید. این نگرش جدیدی است که از سوی غول‌های خودروسازی جهان همچون نیسان، تویوتا، هوندا و بی.ام.و نیز در نظر گرفته می‌شود.

طراحی در کنار امکانات مدرن

نگاهی به آینده نشان می‌دهد که تا کمتر از نیم قرن دیگر عملا تمامی خیابان‌های شهرهای بزرگ و پرجمعیت جهان به پارکینگ‌های درازی تبدیل می‌شوند که در آنها خودروها مجالی برای حرکت روان نخواهند داشت. به همین دلیل است که فناوری‌هایی نظیر بالگرد EC145 Luxury مورد استقبال قرار می‌گیرد.

فضای وسیع داخلی همراه با نورپردازی

شاید قرار است در آینده آسمان شهرهای بزرگ و کوچک جهان، به محلی برای تردد سیستم‌های حرکتی تبدیل شود. این بالگرد چندی پیش و در جریان برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت هوانوردی در ژنو رونمایی شد. EC145 Luxury بالگردی مجهز به موتور دوقلویی است که بدون شک آرایش فضای داخلی آن مهم‌ترین برگ برنده آن محسوب می‌شود.

امکان حمل وسایل حجیم برای یک گردش اشرافی

مهندسان مرسدس به خوبی می‌دانند که چگونه از قطعات و وسایل لوکس در سیستم‌های حرکتی تولیدی این برند استفاده کنند. در فضای داخل کابین این بالگرد به طرز هنرمندانه‌ای با نور بازی شده است. گذشته از این از مواد انعطاف‌پذیری استفاده شده است که دست مهندسان و طراحان را در ساخت انواع صندلی‌ها و سکوها باز گذاشته است. این ابتکار عمل تازه محصول تفکر خلاقانه طراحان استودیو طراحی پیشرفته مرسدس بنز در منطقه کومو ایتالیاست و با توجه به موفقیت اولیه‌ای که به دست آورده‌اند تلاش‌هایی را نیز برای طراحی قایق تفریحی ـ سرعتی در این کلاس آغاز کرده‌اند.

در کابین این بالگرد مجموعه‌ای زیبا و هیجان‌انگیز از فناوری‌های نوین دیده می‌شود. در بیرون از کابین موتور دوقلو و در داخل آن تازه‌ترین پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه طراحی کابین‌ها، الکترونیک هواپیمایی و نوعی سیستم پیچیده الکتریکی دیده می‌شود. سیستم چرخنده‌ای که در این بالگرد به کار گرفته شده است فاقد لولاست که این خود یکی از محسنات آن به شمار می‌آید.

ملخ این بالگرد تقویت شده است که در نتیجه سر و صدای آن در مقایسه با پیشرفته‌ترین بالگردهای امروزی نیز بسیار پایین است. گذشته از آن افرادی که سوار بر آن می‌شوند لرزش بسیار کمی را احساس می‌کنند. طراحی چشمگیر و قابلیت‌های بالای این بالگرد افراد و سازمان‌های زیادی را ترغیب به خرید آن کرده است به طوری که تاکنون ۳۱۵ فروند از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. بالگرد EC145 Luxury نخستین بالگرد در این کلاس است که ظرفیت حمل تا ۸ سرنشین را دارد.

افراد و سازمان‌هایی که این بالگرد را سفارش می‌دهند حق انتخاب زیادی دارند. از کف و بخش‌هایی از بدنه که از نوعی چوب بسیار مرغوب ساخته می‌شود تا نوع نورپردازی قسمت‌های مختلف درون کابین، مجموعه متنوعی است که تقریبا هر نوع سلیقه‌ای را پاسخگوست. البته نورپردازی که از آن صحبت می‌شود تنها مربوط به فضای داخل کابین نیست و بدنه آن نیز با یک سری نورپردازی محیطی دستخوش تغییرات جالب توجهی می‌شود.

تا اینجای کار بیشتر صحبت از تزئینات لوکس و امکانات چشمگیر این بالگرد شد، اما از فضای قابل انعطاف درون کابین نیز نمی‌توان به راحتی عبور کرد. صندلی‌های مخصوصی که در کابین این بالگرد نصب شده‌اند این قابلیت را دارند که روی ریل‌های مخصوصی حرکت کرده و با توجه به نوع کاربری که در هر بار پرواز برای آن در نظر گرفته می‌شود آرایش یابند. از این رو به راحتی و در عرض چند ثانیه می‌توان این بالگرد را از یک سیستم حمل و نقل هوایی به یک وسیله مطمئن برای جابه‌جایی انبوهی از بار استفاده کرد.

از دیگر امکانات مختلفی که درون این کابین دیده می‌شود می‌توان به ۳ جعبه چند منظوره‌ای اشاره کرد که به عنوان سیستم خنک‌کننده یا چیزی شبیه یخچال، محل نگهداری ظروف پذیرایی، میز، مانیتور ۱۵ اینچی و در نهایت سیستم پخش DVD به کار گرفته می‌شوند.

مجموعه این امکانات موجب شده تا بتوان از این بالگرد در مجموعه متنوعی از کاربردها ازجمله امور تجاری و بازرگانی و همچنین ماموریت‌های شخصی استفاده کرد. نگاهی دقیق به بخش‌های مختلف درون کابین این بالگرد نشان می‌دهد که از کوچک‌ترین فضاها نیز به خوبی استفاده شده است. به‌عنوان مثال فضای محدود حائل میان کابین درونی، جایی که خلبان قرار می‌گیرد و کابین اصلی کشوهای متعددی نصب شده‌اند که از آنها می‌توان برای نگهداری وسایل مختلفی استفاده کرد.

به نظر می‌رسد فناوری‌های نوینی نظیر بالگرد EC145 Luxury همچنان از بازار خوبی برخوردار باشد. در سراسر جهان چهره‌های ثروتمند زیاد زندگی می‌کنند که برای آنها خرید این نوع سیستم‌های حمل و نقل هوایی جدای از آن که یک نیاز باشد بیشتر به یک سرگرمی هیجان‌انگیز شباهت دارد. ثروتمندان زیادی وجود دارند که برای آنها پرداخت هزینه‌های چند میلیون دلاری برای خرید این نوع سیستم‌های هوایی کار چندان سختی نیست. همچنین بسیاری از مراکز تحقیقاتی و اکتشافی نیز تمایل زیادی از خود برای خرید این نوع بالگردها نشان داده‌اند. به جهت آن که فناوری‌های مربوط به طراحی و ساخت این نوع بالگردها در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است، بسیاری از طرح‌های مفهومی که با استفاده از شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای ارائه می‌شوند خیلی زود به مرحله تولید اولیه و انبوه می‌رسند.

منبع: مهدی پیرگزی – روزنامه جام جم – ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ – gizmag

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

جواد عقیلی

داستان از جایی شروع می شه که پدال گاز رو فشار بدیم.

مطالب مشابه

‫۱۲ دیدگاه‌ها

  1. سعید

    ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
    سوابق: (173 ديدگاه)

    واقعا تکنولوژی دارنا. ما که تو هلیکوپترای زمان .. موندیم و هی تعمیرشون میکنیم

    موافقم 0
    مخالفم 0
  2. علی قضایی

    ۱۸ خرداد ۱۳۹۱
    سوابق: (141 ديدگاه)

    کامل بود .ممنون

    موافقم 0
    مخالفم 0
  3. حجت

    ۳۱ خرداد ۱۳۹۱
    سوابق: (1 ديدگاه)

    باسلام لطفا اگه میشه قیمت های صنایع هوایی را به نمایش بگذارید با تشکر

    موافقم 0
    مخالفم 0
  4. بهزاد

    ۱۸ تیر ۱۳۹۱
    سوابق: (15 ديدگاه)

    مثل همیشه بنزبهترینه

    موافقم 1
    مخالفم 0
  5. احمد

    ۱ مرداد ۱۳۹۱
    سوابق: (5 ديدگاه)

    به نظر من ایران در عرصه ی صنایع هوایی به سرعت رو به پیشرفته ومیتونه تا چند سال دیگه دهن رقبای اروپایی و امریکایی رو به خاک بماله.

    موافقم 1
    مخالفم 2
  6. hojjat_021

    ۱۳ بهمن ۱۳۹۱
    سوابق: (3 ديدگاه)

    باید آخرش می نوشت ساخت ایران؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    .
    .
    این همه خالی بندی این هم روش@!!!!

    موافقم 1
    مخالفم 1
    1. سعید

      ۲ فروردین ۱۳۹۴
      سوابق: (1484 ديدگاه)

      کجاش خالی بندی بود؟

      موافقم 1
      مخالفم 0
  7. حجت

    ۱۱ شهریور ۱۳۹۲
    سوابق: (1 ديدگاه)

    خیلی ممنون که به خواسته ی ما توجه کردید و قیمت رو گذاشتید…!

    موافقم 0
    مخالفم 0
    1. پريا

      ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
      سوابق: (2 ديدگاه)

      پنج میلیون دلار

      موافقم 0
      مخالفم 0
  8. مهدی62

    ۲۳ آبان ۱۳۹۲
    سوابق: (132 ديدگاه)

    از اول شعار بنز هم همین بود زمین.اسمان.دریا

    موافقم 0
    مخالفم 0
  9. M_435

    ۲۵ آبان ۱۳۹۲
    سوابق: (146 ديدگاه)

    بلاخره یاد گرفتن موتور بسازن!!!!! خوبه ولی تا موتور هوابیما بسازن هنوز کلی جا دارن این بنزیای از خودراضی ههههه

    موافقم 0
    مخالفم 0
  10. Xman

    ۱۶ شهریور ۱۳۹۵
    سوابق: (254 ديدگاه)

    فک نکنم دیگه جایی مونده باشه که بنز توش نباشه.

    موافقم 0
    مخالفم 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا